Ναύπακτος: «Αθλητική» συνάντηση με τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Μίσσα και τους αθλητές της ομάδας μπάσκετ του Προμηθέα Πατρών

«Αθλητική» συνάντηση με τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Μίσσα και τους  αθλητές της ομάδας  μπάσκετ του Προμηθέα Πατρών.

Έχοντας ως σημείο εκκίνησης μια διαχρονική αξία,την προσφορά του αθλητισμού στον άνθρωπο, συζητήσαμε στο μάθημα της Μελέτης του Περιβάλλοντος για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης  και τους κανόνες του.

Στη συνέχεια, κατευθυνθήκαμε στο “Παπαχαραλάμπειο” στάδιο της Ναυπάκτου, όπου εκεί μας δόθηκε η ευκαιρία να συναντήσουμε έναν σημαντικό άνθρωπο του αθλητισμού και ειδικότερα του μπάσκετ, με χρόνια εμπειρίας στο γήπεδο, τον κύριο Κώστα Μίσσα να προπονεί την ομάδα εφήβων του Προμηθέα Πατρών.

Αφού παρακολουθήσαμε τους αθλητές να προπονούνται ,ακολούθως, είχαμε την τύχη να δεχτούν να μας παραχωρήσουν συνέντευξη οι αθλητές: Ανδρέας Σκούφης, Δημήτρης Πατσαντζόπουλος, Κωνσταντίνος Βλάσιος, καθώς και να συνομιλήσουμε με τον ίδιο τον ομοσπονδιακό προπονητή, κ. Μίσσα.

Οι αθλητές, μεταξύ άλλων, μας επεσήμαναν ότι τα όνειρά τους δεν επικεντρώνονται μόνο στο αθλητικό κομμάτι, αλλά και στο επαγγελματικό και ότι το πρόγραμμά τους δεν περιορίζεται μόνο στο γήπεδο την ώρα της προπόνησης, αλλά ότι πρόκειται για έναν τρόπο ζωής.

Ας μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι στα παιδιά αξίζει ένα μεγάλο μπράβο, καθώς δεν πρόκειται μόνο για αθλητές, αλλά για παιδιά που συνδυάζουν το σχολείο (μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Πάνου) με το μπάσκετ. Τους ευχαριστούμε ολόψυχα, γιατί μας κατέστησαν σαφές πόσο σπουδαία είναι η σωματική άσκηση για την υγεία και μας βοήθησαν να καλλιεργήσουμε θετικά συναισθήματα για τον αθλητισμό! Πρόκειται για παιδιά με ήθος που αξίζει να αποτελούν πρότυπα και για εμάς τους μικρότερους…

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων  σας!

Οι μαθητές της Α΄τάξης

των Εκπαιδευτηρίων Πάνου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr