Επίσκεψη της ομάδας μπάσκετ του Προμηθέα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απ. Κατσιφάρα

Συγχαρητήρια και εγκάρδιες ευχές προς την ομάδα μπάσκετ του «Προμηθέα», που φέτος ανέβηκε και θα αγωνίζεται στην Α1 εθνική κατηγορία, απηύθυνε σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Οι παίκτες της ανδρικής και της εφηβικής ομάδας του «Προμηθέα», με επικεφαλής τους αρχηγούς της ομάδας Άγγελό Τσάμη (α’ αρχηγός) και Βασίλη Γιαννικόπουλο (β’ αρχηγός), και συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Μήλα, το Γενικό Διευθυντή της ομάδας Μάκη Γιατρά, τον έφορο μπάσκετ της ομάδας Παντελή Αθανασίου και τον προπονητή Νίκο Βετούλα, επισκέφθηκαν τον Περιφερειάρχη στο γραφείο του σήμερα το πρωί και δέχθηκαν τα συγχαρητήρια και τις ευχές του.

«Η επιτυχία της ομάδας μας δίνει χαρά και ικανοποίηση, καθώς φέτος, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα εκπροσωπείται με τρεις ομάδες στην Α1 εθνική κατηγορία του μπάσκετ, αναδεικνύοντας τη δυναμική της και προβάλλοντας την στο πανελλήνιο» ανέφερε ο κ. Κατσιφάρας και συμπλήρωσε: «Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, είναι στο πλευρό των ομάδων της περιοχής, αφού για εμάς ο υγιής αθλητισμός είναι στάση ζωής που προωθούμε και υποστηρίζουμε.».

Ιδιαίτερη μνεία έγινε και στο νέο παρκέ που εγκαταστάθηκε στο κλειστό του Τόφαλος, που είναι διακοσμημένο με φωτογραφίες σημαντικών αξιοθέατων της Πάτρας.

«Εύχομαι καλή επιτυχία στην πορεία της ομάδας στην Α1, και παρότι πρωτάρα στην κατηγορία, εύχομαι σύντομα να συμμετέχει και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ώστε να προβάλλει την περιοχή μας και διεθνώς» ανέφερε από τη μεριά του ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργο Αγγελόπουλος, που επίσης παρίστατο κατά τη συνάντηση.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr