Βγήκε ''λευκός καπνός''.. η Δόξα Λευκάδας στην Α1 !

Η Δόξα Λευκάδας είναι τελικά η 14η ομάδα που θα πάρει μέρος στην Basket League τη σεζόν 16-17.

Η Δόξα Λευκάδας… προβάρει κοστούμι Α1, αφού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κέρδισε οριακά το Ηράκλειο στη σημερινή ψηφοφορία της πενταμελούς επιτροπής και θα πάρει την wild card για τη μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα της Λευκάδας ήταν αυτή που δικαιούτο να πάρει τη wild card, καθώς ήταν αυτή που τερμάτισε στην υψηλότερη θέση, είχε όλα τα εχέγγυα, οπότε θα ήταν τουλάχιστον “σκάνδαλο” να προκριθεί το Ηράκλειο, που έμπαινε από το… παράθυρο.

Ορισμένα από τα επιχειρήματα που μέτρησαν στην τελική απόφαση ήταν η αποκέντρωση του μπάσκετ που θέλει να κάνει ο ΕΣΑΚΕ, που ήταν εξ΄ αρχής με το μέρος της Δόξας και δεν έχει βγει ποτέ ομάδα από την περιφέρεια, όπως η Κρήτη και η Πελλοπόνησος.

Στην οικονομική φερεγγυότητα που έχει δείξει τόσα χρόνια που είναι στην Α2, η διοίκηση της Δόξας, ενώ και η “δίψα” που υπάρχει στον κόσμο της Λευκάδας για το μπάσκετ.

Τέλος, στο θέμα της απόστασης και της μετακίνησης, η διοίκησης της ομάδας πέταξε στο τραπέζι και το αεροδρόμιο στο Άκτο, καθώς δεν τίθεται θέμα μετακίνησης. Στα 10 χλμ υπάρχει αεροδρόμιο το Άκτιο (Αυτό χρησιμοποιεί και ο ΠΑΟΚ όταν παίζει στο Αγρίνιο).

Πηγή: lefkadasportnews.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr