Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Απόλλων Μεσολογγίου

 

ΑΟΚ Ίναχος – Απόλλων Μεσολογγίου 50-64

Συνεχίζει το αήττητο η ομάδα του Απόλλων Μεσολογγίου και με 5Χ5 είναι μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα. Μετά από "κακή" βδομάδα λόγω απουσιών παιχτών (τραυματίας Γρατσινόπουλος -επαγγελματικές υποχρεώσεις Νίνης, Δρόσος, Κουρουνάκος) η ομάδας μας δεν έπαιξε καλό μπάσκετ επιθετικά ήταν μακριά από τον καλό της εαυτό ( ημίχρονο 23 πόντους!!!!) τα πολλά λάθη από τους παίχτες μας είχε σαν αποτέλεσμα ο φιλότιμος ΑΟΚ να είναι μπροστά στο ημίχρονο με 25-23.

Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε λύσεις τρέξαμε το γήπεδο σωστά ευστοχήσαμε σε κάποια σουτ και βάλαμε τα πράγματα στην θέση τους. Πήραμε μια διαφορά 10 πόντων και έφυγε το άγχος.

Κάτω το κεφάλι και πολύ δουλειά είμαστε μακριό από το να πούμε ότι παίζουμε ΚΑΛΟ μπάσκετ. 'Άπαντες συγκεντρωμένοι στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια.

Απόλλων Μεσολογγίου: (Ιάκωβος Κακατσιδής) Σερμετζέλης 11(1) Κουτσόπουλος 8, Στέλιος 3(1) Γρατσινόπουλος 16(2), Λαμπος 2, Κουτσωνικολης 8(2), Κουτρούλης 2, Κολοζάκης 8, Κουτσαντώνης 6. Μουζόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr