Μεγάλη νίκη για την ομάδα του ΑΟ Αγρινίου επί του Ανατόλια στο φινάλε του πρώτου γύρου

Στον αγώνα που ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας η ομάδα του ΑΟ Αγρινίου κέρδισε στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου το Ανατόλια με σκορ 71 – 52.

Έτσι με 9 νίκες η ομάδα του Αγρινίου έκλεισε τον πρώτο γύρο με 24 βαθμούς. Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα του Χρήστου Μυριούνη κρατούσε μικρή διαφορά και προηγήθηκε με την ολοκλήρωσή του με σκορ 21 – 16.

Μετά τα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου η διαφορά ανέβηκε σε διψήφια τιμή για να κλείσει στους 15 στο ημίχρονο. Η διαφορά ξεπέρασε τα όρια των 20 πόντων πριν τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου, όμως οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στους 10 στο 30ο λεπτό.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η διαφορά στα πρώτα λεπτά διατηρήθηκε στα επίπεδα των 10 πόντων, όμως μετά το 35ο λεπτό ανέβηκε με το παιχνίδι να τελειώνει με το +19 για το Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου.

Δεκάλεπτα: 21 – 16, 43 – 28, 54 – 44, 71 – 52.

Διαιτητές: Καρακάσης – Κωνσταντινίδου.

VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Χρήστος Μυριούνης): Τασόπουλος 8, Μπερερής 15, Σαπλαούρας, Τάσσος 14, Πουρνάρας, Μπαρούχας 6(1), Σταμούλης, Γκρέκας, Μήτσου 7, Γκόβας 21(2), Μακρής, Δασκαλάκης.

ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Πέτρος Γκαϊτατζής): Ζαφειρούδης, Πρωτούλης 6, Βρέττας 5, Σιώπης 9, Γαλανίδης 10(2), Μπίλιος, Συμεωνίδης 4, Αζίζης 2, Σταματογιάννης 2, Τζουβάρας 6, Βεργίνης 4, Κοτσάνος 4.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr