Δημήτρης Μήτσου: «Ανταμοιβή για την ομάδα και τους ανθρώπους που τρέχουν είναι η αναγνώριση από τον κόσμο»

Στη συνέντευξη της εβδομάδας του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου μίλησε ο Δημήτρης Μήτσου. Ο 26χρονος forward αναφέρθηκε στο παιχνίδι με το Χαρίλαο Τρικούπη στο Μεσολόγγι, στο προσεχές παιχνίδι με τον Ερμή Αγιάς την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο ΔΑΚ Αγρινίου και για τα “κλειδιά” που μπορούν να φέρουν τη νίκη στην ομάδα, ενώ κάλεσε τον κόσμο να ξαναγεμίσει το γήπεδο και να γίνει ο 6ος παίκτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Δημήτρη τι σου μένει από το παιχνίδι με το Χαρίλαο Τρικούπη;

Ήταν ένα παιχνίδι που περιμέναμε να είναι πολύ δυνατό. Για τον Τρικούπη όπως έλεγαν και πριν και μετά το παιχνίδι οι άνθρωποι της ομάδας ήταν ματς ζωής – θανάτου. Εμείς δε μπήκαμε τόσο δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλό μας να «χτίσει» μια διαφορά. Στη συνέχεια παρότι καταθέσαμε ψυχή ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, η κούραση και κάποια λάθη δε μας επέτρεψαν να πετύχουμε την ολική ανατροπή. Εμείς αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε το επόμενο.

Ο Ερμής Αγιάς είναι μια ομάδα που κερδίσατε εκτός έδρας στον πρώτο γύρο. Ποιο πιστεύεις ότι θα είναι το «κλειδί» για τη νίκη;

Θεωρώ ότι θα είναι λάθος να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με τη λογική ότι επειδή κερδίσαμε το πρώτο ματς εκτός έδρας, θα είναι εύκολο να το κάνουμε και εδώ. Είναι μια ομάδα που έχει καλό ρόστερ και δε βρίσκεται τυχαία στις υψηλές θέσεις. Εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Να βγάλουμε τα καλά μας στοιχεία, να παίξουμε καλό μπάσκετ, κάτι που έχουμε δείξει απέναντι σε ποιοτικές ομάδες όπως η Αγιά και να φτάσουμε στη νίκη.

Τι πρέπει να προσέξετε για να πάρετε τη νίκη;

Θα πρέπει να περιορίσουμε αρκετά τους παίκτες του αντιπάλου μας που «τραβάνε» το σκορ. Είναι κάτι που το καταφέραμε στο πρώτο παιχνίδι και φτάσαμε στη νίκη. Ταυτόχρονα χρειάζεται να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, γιατί τα κενά διαστήματα με ομάδες σαν την Αγιά μπορεί να τα πληρώσεις.

Ποιο είναι το μήνυμα που θες να στείλεις στον κόσμο ενόψει του κυριακάτικου αγώνα;

Θέλουμε ο κόσμος να γεμίσει ξανά το κλειστό. Να γίνει ξανά ο 6ος παίκτης μας, κάτι που μας έλειψε στα τελευταία παιχνίδια. Ειδικά με ομάδες σαν την Αγιά τους χρειαζόμαστε πολύ. Κάνουμε μια πολύ καλή πορεία και η ανταμοιβή για την ομάδα και τους ανθρώπους που τρέχουν είναι η αναγνώριση από τον κόσμο.

Πως κρίνεις την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα;

Θα απέχει πολύ από την πραγματικότητα αν πούμε ότι μέχρι τώρα δεν είναι πετυχημένη η χρονιά και ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Πετύχαμε αρκετά γρήγορα τον πρωταρχικό στόχο που ήταν η εύκολη παραμονή και είμαστε κοντά και στο δεύτερο στόχο που είναι μια θέση στην πρώτη εξάδα. Όμως δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε και οφείλουμε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr