Στην Πάτρα με Αντετοκούμπο τον Αύγουστο η Εθνική !

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η, Τάκης Τσαγκρώνης, παρακολούθησε το παιχνίδι του Απόλλωνα με τον ΠΑΟΚ και αποκάλυψε στο περιθώριο του αγώνα ότι η Εθνική Ανδρών θα έρθει στην Πάτρα για τουρνουά προετοιμασίας τον Αύγουστο ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωμπάσκετ. Και στη σύνθεσή της θα έχει τον ΝΒΑερ Γιάννη Αντετοκούμπο!

Συγκεκριμένα έχει προγραμματιστεί τουρνουά για το πρώτο 10μερο του Αυγούστου, στο οποίο εκτός του Εθνικού μας συγκροτήματος θα συμμετάσχουν η Μ. Βρετανία, η Ουκρανία και η Ρουμανία.

Όσον αφορά τον προπονητή της Εθνικής και τα όσα έχουν διαρρεύσει για επικείμενη συμφωνία με τον Δημήτρη Ιτούδη, ο Τάκης Τσαγκρώνης και χθες στη κοπή της πίτας του Απόλλωνα επανέλαβε ότι το θέμα παραμένει ανοιχτό: «Η Εθνική δεν έχει συμφωνήσει ακόμη με προπονητή» τόνισε ο Τάκης Τσαγκρώνης που μαζί με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, χειρίζονται την υπόθεση.

Πηγή: pelop.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr