Νίκη για τον ΑΟ Αγρινίου επί του Στρατωνίου

Τη 13η νίκη της στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας πέτυχε η ομάδα του ΑΟ Αγρινίου που επιβλήθηκε στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου του Σ.Α. Στρατωνίου με 66 – 61. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Αγρινίου έφτασε τους 35 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 4η θέση της βαθμολογίας με τον Α.Σ. Ευρώπη Πευκοχωρίου.

Το ξεκίνημα ήταν πολύ καλό για τους παίκτες του Χρήστου Μυριούνη που ανέβασαν τη διαφορά πάνω από τους 10 πόντους και έκλεισε το δεκάλεπτο με 20 – 12. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν και το ημίχρονο έκλεισε με 32 – 30.

Στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου η ομάδα του Στρατωνίου πήρε προβάδισμα ενός πόντου, όμως οι παίκτες της ομάδας του ΑΟ αντέδρασαν άμεσα και ξέφυγαν με διαφορά 14 πόντων στο 30ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν ξανά φτάνοντας να πλησιάσουν μέχρι 3 πόντους, όμως οι γηπεδούχοι κράτησε τη νίκη.

Δεκάλεπτα: 20 – 12, 32 – 30, 55 – 41, 66 – 61.

Διαιτητές: Ρίζος – Νάστος.

VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Χρήστος Μυριούνης): Τασόπουλος 9, Μπερερής 11, Σταμούλης, Σαπλαούρας, Πουρνάρας, Μπαρούχας, Τάσσος 12, Γκρέκας 4(1), Μήτσου 9(1), Γκόβας 21(3), Μακρής, Δασκαλάκης.

Σ.Α. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ (Γιάννης Χατζούλης): Κελεσίδης 4, Πονόπουλος, Συμεών, Κουντουρατζόγλου 5, Δελίδης 5(1), Σουτζόπουλος 7(1), Σαμαράς 4, Φλιάτης Ι. 4, Θωμαΐδης 9, Φλιάτης Γ. 5, Πολιτόπουλος, Δασκαλόπουλος 18.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr