Α.Σ. Λέων: Έναρξη θερινών τμημάτων και δημιουργία παιδικού τμήματος μπάσκετ

Δημιουργία παιδικού τμήματος μπάσκετ ( 2002-2003 )

Η Διοίκηση του Α.Σ. ΛΕΩΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δημιουργία παιδικού τμήματος μπάσκετ με παιδιά γεννηθέντα 2002-2003, τα οποία θα επανδρώσουν το αγωνιστικό τμήμα και στο προσεχές πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ 2017-2018 θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση.

Επιστέγασμα της ευχάριστης αυτής εξέλιξης ήταν η έναρξη συνεργασίας με το Σωματείο του ΑΠΟΛΛΩΝ Μεσολογγίου και την ένωση των μικρών αθλητών των δύο Συλλόγων αφού οι δύο πλευρές βάζοντας σαν γνώμονα το συμφέρον των παιδιών μας, αποφάσισαν από κοινού να δημιουργήσουν μία ομάδα η οποία θα αγωνιστεί στο επερχόμενο πρωτάθλημα. Προπονητής αναλαμβάνει ο κ. Γρατσινόπουλος Ευάγγελος.

Τέλος έχει ξεκινήσει καθημερινά μεταβατική αθλητική περίοδος με προπονήσεις στο Κλειστό Γυμναστήριο ( γήπεδο ), σε μία προσπάθεια αφενός τα παιδιά να μην μείνουν ανενεργά για μεγάλο χρονικό διάστημα αφετέρου να καλλιεργήσουν δεξιότητες και να βελτιώσουν τεχνικές αδυναμίες.

Πρωινές Προπονήσεις :      Δευτέρα με Παρασκευή     09:30 – 11:00

Τμήμα προ-μίνι μπάσκετ

Η Διοίκηση του Συλλόγου και ο προπονητής κ. Τσακαλίδης Χαράλαμπος αποφάσισαν από κοινού κατόπιν εισήγησης του προπονητικού team ακαδημίας και αγωνιστικών τμημάτων να ξεκινήσει μεταβατική αθλητική περίοδος για επιλεγμένους μικρούς αθλητές, από τα σπλάχνα της Ακαδημίας, οι οποίοι και θα στελεχώσουν το αγωνιστικό τμήμα προ-μίνι στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ 2017-2018. Οι προπονήσεις θα διαρκέσουν μέχρι 14 Ιουλίου 2017. Ήδη οι γονείς και τα παιδιά έχουν ενημερωθεί και οι προπονήσεις λαμβάνουν χώρα καθημερινά με στόχο τη διαρκή αθλητική εξέλιξη και την ενδυνάμωση των μικρών αθλητών μας.

Μεσημεριανές Προπονήσεις :      Δευτέρα με Παρασκευή     15:00 – 16:30

Ο Α.Σ. ΛΕΩΝ έξι ( 6 ) χρόνια τώρα έχοντας σαν παρακαταθήκη την συνεχή εμπιστοσύνη των γονέων, ανταποδίδει αθλητικές υπηρεσίες παρέχοντας έμπειρο προπονητικό εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και πλούσιες εμπειρίες στους μικρούς αθλητές με φιλικούς αγώνες και ταξίδια στα μεγαλύτερα Σωματεία της Ελλάδας. Είναι βέβαιο δε, ότι οι 100 και πλέον μικροί αθλητές θα επανδρώσουν τα προσεχή χρόνια  όλα τα αγωνιστικά τμήματα του αθλήματος, με στόχο τη δημιουργία τη δημιουργία ενός Συλλόγου στα πρότυπα άλλων πετυχημένων Σωματείων.

Στην προσπάθεια αυτή και έχοντας ως γνώμονα το συμφέρον των παιδιών του Δήμου μας είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε συνεργασία ή εξέλιξη η οποία μπορεί να προσδώσει επιπλέον προστιθέμενη αξία στον αθλητισμό της πόλης μας.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr