Περικλής Γερμανός: "Στο ανακαινισμένο ΔΑΚ, και λογικά στην Α2 τη νέα χρονιά ο ΑΟ Αγρινίου"

Στο ανακαινισμένο ΔΑΚ Αγρινίου Μιχάλης Κούσης στο οποίο θα τοποθετηθούν 240 επιπλέων καθίσματα, ενώ θα κατασκευαστούν και δημοσιογραφικές θέσεις θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά η ομάδα του ΑΟ Αγρινίου όπως ανεφεραι μεσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook με ανάρτηση ο εκ των προέδρων της ομάδας Περικλής Γερμανός, με την υποσημείωση ότι όλα αυτά γίνονται με την βοήθεια του Δήμου Αγρινίου ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη λογικά ενόψει της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του πρόεδρου:

Από την άλλη εβδομάδα θα ξεκινήσουν εργασίες στο κλειστό ΔΑΚ Μιχάλης Κούσης (τελικά σε αυτό το στάδιο θα αγωνιστεί η ομάδα μας ) με τη δημιουργία νέας κερκίδας απέναντι από την ήδη υπάρχουσα χωρητικότητας 240 θέσεων όπως επίσης η κατασκευή δημοσιογραφικών θέσεων.

Η νέα μορφή του γηπέδου το οποίο θα χωράει 750 άτομα θα μας βρει έτοιμους για την νέα χρονιά. 

Η τιμή των διαρκείας για την καινούργια κερκίδα θα είναι 100€ Ενώ στην Μεγάλη κερκίδα 50€.

Όλες αυτές οι εργασίες γίνονται με τη βοήθεια του Δήμου Αγρινίου ώστε να μας βρουν έτοιμους λογικά στην Α2 ΕΘΝΙΚΉ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr