ΑΟ Αγρινίου: Τα εισιτήρια για τον αγώνα κυπέλλου με τον Λαγκαδά / Έναρξη εγγράφων για τις Ακαδημίες

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το πρώτο της επίσημο παιχνίδι δίνει το απόγευμα της Τετάρτης η ομάδα μας. Για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος στην παρθενική της συμμετοχή η ομάδα μας φιλοξενεί τον Ερμή Λαγκαδά την Τετάρτη στις 5 το απόγευμα στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα λειτουργήσει για πρώτη φορά η καινούρια κερκίδα του κλειστού με τις τιμές των εισιτηρίων να είναι στα 10 ευρώ στη νέα κερκίδα και 5 ευρώ στην παλιά.

Οι κάρτες διαρκείας θα ισχύουν και στον αγώνα Κυπέλλου και οι κάτοχοί τους δε θα πληρώσουν εισιτήριο.

Στο γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα θα υπάρχει stand για να μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθευτούν κάρτες διαρκείας για τους αγώνες της ομάδας μας.

Υπενθυμίζουμε πως οι τιμές τους είναι στα 100 ευρώ για τη νέα κερκίδα του κλειστού και στα 50 ευρώ για την παλιά κερκίδα.

Από 11 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε δυναμικά τη νέα μπασκετική χρονιά τα τμήματα των Ακαδημιών της ομάδας μας. Σας περιμένουμε για να μάθουμε στα παιδιά το άθλημα που αγαπάμε!

Εγγραφές: Δευτέρα και Τρίτη 19:30 έως 21:30.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Δημήτρης Μήτσου 6948 881883, Βασίλης Ζαρκάδας 6996 996966.

Υπεύθυνος των Ακαδημιών του Συλλόγου θα είναι ο προπονητής της πρώτης ομάδας Χρήστος Μυριούνης.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr