Με το αριστερό τα Λιοντάρια..

Δεν τα  κατάφεραν οι Λέοντες στο πρώτο τους παιχνίδι με αντίπαλο τους μικρούς της ΓΕΑγρινίου και ηττήθηκαν στο τέλος με 67-72.

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, οι γηπεδούχοι πλήρωσαν την αστοχία τους σε πολλά ελεύθερα σουτ σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι όταν η μπάλα «έκαιγε» ευστοχούσαν σε μεγάλα καλάθια. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο ενώ στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο πήγαιναν πόντο πόντο προσφέροντας ωραίες φάσεις και αγωνία στους πάγκους και την κερκίδα.

Όλα κρίθηκαν 38’’ πριν τη λήξη του αγώνα όταν οι φιλοξενούμενοι ευστόχησαν σε μεγάλο σουτ ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν με αποτέλεσμα οι πρώτοι να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνος.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα που δείχνει να είναι άκρως ανταγωνιστικό κρίνοντας από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.

Δεκάλεπτα:Α:11-21 Β:18-08 Γ:14-16 Δ:24-27

Λέων Μεσολογγίου(Γρατσινόπουλος Βαγγέλης):Δάλλας 7(1), Γκανιάτσος 5, Φουστέρης 8, Δάλαρης 8, Λάμπος, Ντίνου, Τζίτζης 23, Κουτρούλης 10(2), Αλάγιαλης, Καπνίσης 5, Κουτσόπουλος, Νίνης 1

Γ.Ε.Αγρινίου Under21(Λιόκαυτος Γιώργος): Χειμώνας, Αυφαντόπουλος 8(1), Μπόχαλης, Βακουφτσής 10, Λιόκαυτος 20, Πανάκιας, Παναγιωτίδης, Τηλιγάδας 3(1), Θεοδωράκης, Ντάλλας, Βίτσας 20(2), Βούλγαρης 11

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr