Οι μικροί « Λέοντες » δείχνουν το δρόμο..

Ολοκληρώθηκαν οι φιλικοί αγώνες της Ακαδημίας του ΛΕΩΝ με την αντίστοιχη ακαδημία του Παναθηναϊκού στο OAKA το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε με τους μικρούς λέοντες να αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον που σίγουρα τους ανήκει.

Είναι ολοφάνερο ότι η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τη γέννηση του Συλλόγου ( 2011 ) αλλά και η υπομονή που περισσεύει στους ανθρώπους του ΛΕΩΝ οδηγούν και εκπαιδεύουν, σταθερά και ορθολογικά, τους νέους αθλητές του Συλλόγου μας.

Αγωνιστικά οι μικροί λέοντες πρόσφεραν ικανοποίηση και χαρά στους ίδιους, στους καθηγητές τους αλλά και τους γονείς τους που συνόδεψαν την αποστολή ( 2 λεωφορεία ) αφού η εμφάνισή τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία κερδίζοντας το χειροκρότημα και το θαυμασμό όλων όσων παραβρέθηκαν στο γήπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα παιδιά «δουλεύουν» μαζί πέντε χρόνια και το δέσιμό τους αλλά κυρίως οι αθλητικές τους ικανότητες απλώνονται διάχυτα μέσα στο παρκέ, συνθέτοντας την πρώτη ολοκληρωμένη αγωνιστική ομάδα ( ηλικιακά ) του Συλλόγου η οποία αναμένεται να κάνει αισθητή την παρουσία της από το επόμενο έτος. 

Στο τέλος όλοι μαζί παρακολούθησαν τον αγώνα της Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού Superfoods - Ρεθύμνου Cretan Kings κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το ταξίδι και αποστολή τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την άψογη φιλοξενία και τους υπευθύνους του PAO BC Academy για την άριστη συνεργασία προκειμένου να πραγματοποιηθούν όλα με συνέπεια και υποδειγματικό τρόπο.

Να ευχηθούμε δε σε όλους για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων,

Χρόνια Πολλά, Αθλητικό και Χαρούμενο έτος 2018