Οι μικροί « Λέοντες » δείχνουν το δρόμο.. (Φωτο)

Ολοκληρώθηκαν οι φιλικοί αγώνες της Ακαδημίας του ΛΕΩΝ με την αντίστοιχη ακαδημία του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε με τους μικρούς λέοντες να αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον που σίγουρα τους ανήκει.

Είναι ολοφάνερο ότι η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τη γέννηση του Συλλόγου ( 2011 ) αλλά και η υπομονή που περισσεύει στους ανθρώπους του ΛΕΩΝ οδηγούν και εκπαιδεύουν, σταθερά και ορθολογικά, τους νέους αθλητές του Συλλόγου μας.

Αγωνιστικά οι μικροί λέοντες πρόσφεραν ικανοποίηση και χαρά στους ίδιους, στους καθηγητές τους αλλά και τους γονείς τους που συνόδεψαν την αποστολή αφού η εμφάνισή τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία κερδίζοντας το χειροκρότημα και το θαυμασμό όλων όσων παραβρέθηκαν στο γήπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα παιδιά «δουλεύουν» μαζί πέντε χρόνια και το δέσιμό τους αλλά κυρίως οι αθλητικές τους ικανότητες απλώνονται διάχυτα μέσα στο παρκέ, συνθέτοντας την πρώτη ολοκληρωμένη αγωνιστική ομάδα ( ηλικιακά ) του Συλλόγου η οποία αναμένεται να κάνει αισθητή την παρουσία της από το επόμενο έτος.

Στο τέλος όλοι μαζί παρακολούθησαν τον αγώνα της Basket League μεταξύ του Ολυμπιακού – Προμηθέα Πατρών κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το ταξίδι και την αποστολή τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την άψογη φιλοξενία και τον coach κ. Νίκο Κεραμέα, για την άριστη συνεργασία προκειμένου να πραγματοποιηθούν όλα με συνέπεια και υποδειγματικό τρόπο.

                                                Εκ της Διοικήσεως

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr