Σεφτέ στις μεταγραφές με Βασίλη Σταϊκο για τον Λέων

Παίκτης του Α.Σ. ΛΕΩΝ θα είναι για την επόμενη χρονιά ο Βασίλης Στάικος καθώς συμφώνησε με το Σύλλογο και αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του νέου ρόστερ της ομάδας.

Ο Βασίλης Στάικος ξεκίνησε το Μπάσκετ στην Ερμιόνη το 2000. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στο Κρανίδι, με το οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής Εφήβων και Κυπελλούχος ΕΣΚΑΚ, πανηγυρίζοντας και άνοδο στην Γ΄ Εθνική, ενώ ακολούθησαν τα Τρίκαλα 2000, εκεί που σπούδασε. Ξαναέπαιξε στην Ερμιόνη, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Χίο και Ναύπακτο, για να καταλήξει την περασμένη χρονιά στο Αντίρριο. Είχε κληθεί και στο κλιμάκιο προεπιλογής Εθνικής Παίδων, ενώ έχει αναδειχθεί και πρώτος σκόρερ στα Παιδικοεφηβικά πρωταθλήματα που αγωνίστηκε. Αγωνίζεται στη θέση 1 και 2.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής, να έχει ανάλογες αγωνιστικές επιδόσεις οδηγώντας την ομάδα μας σε επιτυχίες.

ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ. ΛΕΩΝ

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr