Ευχαριστήριο για τους αποχωρήσαντες «Λέοντες»

Η νέα Διοίκηση του Συλλόγου εκφράζει τις βαθιές ευχαριστίες της για τους αποχωρήσαντες παίκτες οι οποίοι και καθίστανται ελεύθεροι να συνεχίσουν να αγωνιστούν σε όποια ομάδα επιθυμούν.

Η προσφορά τους τόσο εκείνων που αγωνίστηκαν φέτος όσο και εκείνων που αγωνίστηκαν τα προηγούμενα χρόνια στην ομάδα, ήταν πολύτιμος αρωγός στη διατήρηση της αντρικής ομάδας σε αρκετές δύσκολες περιόδους για το Σύλλογο.

Είναι επιθυμία όλων μας οι παρακάτω παίκτες να αισθάνονται ως μέλη μιας ανιδιοτελούς και ευγενικής προσπάθειας από την ομάδα μας η οποία έκλεισε ένα κύκλο ενώ ετοιμάζεται να ανοίξει έναν νέο, στον οποίο όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του από διαφορετικό μετερίζι. Εξάλλου ο ΛΕΩΝ ήταν και θα παραμείνει μια μεγάλη οικογένεια που σέβεται εξίσου όλα τα μέλη της τιμώντας την προσφορά όλων όσων φόρεσαν τη φανέλα του ΛΕΩΝ.

Ευχόμαστε στους Αλάγιαλη Βασίλη, Τριαντάφυλλο Λάμπο, Σαμαλέκο Παναγιώτη, Κουτρούλη Βαγγέλη, Παντελή Ντίνο, Κουτσόπουλο Αποστόλη, Δάλλα Σπύρο, Λυμπεράτο Γρηγόρη, Κώστα Φουστέρη και Πέτρο Μπέλα να έχουν καλή συνέχεια η οποία να συνοδεύεται από υγεία και επιτυχίες σε ό,τι και αν κάνουν στην ζωή τους. Για όσους δε, συνεχίσουν αγωνιστικά σε κάποια άλλη ομάδα ευχόμαστε από καρδιάς να έχουν μόνο επιτυχίες.

Σας ευχαριστούμε.

ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ. ΛΕΩΝ

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr