Τριπλέτα μεταγραφών για ΛΕΩΝ

Σε δυναμικό μπάσιμο για την ενίσχυση του ρόστερ προχώρησε ο ΛΕΩΝ αφού απέκτησε τους, Γρηγόρη Παπαγεωργίου, Χρύσανθο Χρυσανθόπουλο και Παναγιώτη Κοντονάσιο.

Πρόκειται για τρεις σπουδαίες μεταγραφές που αναμένονται να ενισχύσουν σημαντικά τη δυναμική της ομάδας και έρχονται να προστεθούν στις προηγούμενες τρεις των Στάικου, Καλίγα και Γρατσινόπουλου.

Ο Γρηγόρης Παπαγεωργίου γνωστός και από το πέρασμά του στον ΓΣ Χαρίλαο Τρικούπη ( 2015-2016 ) αποκτήθηκε από την Παναχαϊκή όπου αγωνίστηκε πέρυσι. Επίσης έχει αγωνιστεί με τις ομάδες των Έσπερου ΑΟΠΑ και Κεραυνού Αιγίου. Αποκτήθηκε για να καλύψει τη ρακέτα ενώ η ταχύτητά του για ψηλό τον καθιστά έναν ολοκληρωμένο παίκτη με πλουραλιστικές ικανότητες τόσο μέσα όσο και έξω από το καλάθι.

Ο Χρύσανθος Χρυσανθόπουλος προέρχεται από τις ακαδημίες της Παναχαϊκής με την οποία το 2009-2010 κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΗ. Το 2010-2011 όντας παίκτης της Παναχαϊκής αγωνίστηκε στην Γ Εθνική ενώ το 2011-2012 συνέχισε αγωνιζόμενος στην Γ Εθνική αλλά με τα χρώματα της Ολυμπιάδας. Ακολούθησαν οι ομάδες Κεραυνός Αιγίου ( πρωτάθλημα 2013-2014 ΕΣΚΑΗ ), Ήφαιστος Αχιλλέας και Σάμος όπου πανηγύρισε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Τέλος το 2016-2017 αγωνίστηκε στην Αγυιά ενώ πέρυσι, 2017-2018, αγωνίστηκε στην Αχαγιά 82 στην Γ Εθνική κατακτώντας με την ομάδα του την 4η θέση. Αγωνίζεται στη θέση 1 και 2 ενώ το ύψος και η τεχνική του επάρκεια αποτελούν τον πυρήνα της πολυσχιδούς ανάπτυξης του παιχνιδιού του.

Ο Παναγιώτης Κοντονάσιος αποκτήθηκε με υποσχετική ενός έτους από την ΓΕΑγρινίου. Ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια από τον Παναιτωλικό για να να αποκτηθεί στη συνέχεια από την ΓΕΑγρινίου. Οι σπουδές του στην Πάτρα έφεραν την συνεργασία με την ομάδα της Ολυμπιάδας στην οποία και αγωνίστηκε πέρυσι. Αγωνίζεται στη θέση 4 όντας όμως ένα πολυεργαλείο πολύτιμο στα χέρια κάθε προπονητή που μπορεί να προσφέρει εξίσου σε όλες τις θέσεις.

Τους καλωσορίζουμε αμφότερους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε να είναι υγιείς, χαρίζοντάς μας υψηλές αγωνιστικές επιδόσεις και επιτυχίες με την ομάδα μας.

ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ. ΛΕΩΝ

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr