«Λιοντάρι» και ο Χρήστος Μπαρούχας

Παίκτης του Α.Σ. ΛΕΩΝ θα είναι για την επόμενη χρονιά ο Χρήστος Μπαρούχας καθώς συμφώνησε με το Σύλλογο να οδηγήσει τους Λέοντες στην κορυφή.

Ο Χρήστος Μπαρούχας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πολύπειρος και πολυτάλαντος παίκτης, πολυεργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή, έχει οδηγήσει αρκετές ομάδες σε ανόδους σε Εθνικές Κατηγορίες αλλά και τίτλους. Έχει περάσει από τις ομάδες της Χαλκίδας, του Σχηματαρίου, του Κορωπί, του Άρη Νίκαιας, του Ξυλοκάστρου αλλά και από τον ισχυρό ΑΟ Αγρινίου όπου αγωνίστηκε στη Β΄Εθνική. Στο Μεσολόγγι βέβαια δεν θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μιας και την περίοδο 2015-2016 οδήγησε το Χαρίλαο Τρικούπη στην Γ΄ Εθνική. Αποκτήθηκε από την ΓΕΑγρινίου όπου πέρυσι αγωνιζόταν στην Γ΄ Εθνική και η προσθήκη του σαφώς θα προσδώσει επιπλέον υπεραξία στο άκρως αθλητικό και ανταγωνιστικό σύνολο που ο νέος προπονητής έχτισε για τους Λέοντες.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής, να έχει ανάλογες αγωνιστικές επιδόσεις οδηγώντας την ομάδα μας σε επιτυχίες.

ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ. ΛΕΩΝ

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr