Επιστροφή για Καρέτσο στο Λέων

Παίκτης του Α.Σ. ΛΕΩΝ θα είναι για την επόμενη χρονιά ο Βασίλης Καρέτσος.

Ο “kill bill” δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Γνωστός στους αθλητικούς αγωνιστικούς χώρους τόσο για τις αθλητικές του ικανότητες όσο και για το ήθος που τον διακρίνει σαν αθλητή και άνθρωπο. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ταλαιπωρήθηκε από την ατυχία του να τραυματιστεί και εντέλει να χειρουργηθεί στο γόνατο. Η οξυδέρκεια και η ευφυΐα του αποτελούν πολύτιμα στοιχεία της προσωπικότητάς του και εκτός της πολύτιμης βοήθειας που αναμένεται να προσφέρει αγωνιστικά, ο Βασίλης, θα είναι και βοηθός προπονητή του κ. Σταμάτη στα αγωνιστικά τμήματα μίνι και προ μίνι του Συλλόγου. Ο ίδιος φοιτά σε σχολή του Δημοσίου προκειμένου να αποκτήσει επαγγελματική προπονητική επάρκεια. Αγωνιστικά θέλει να προσφέρει «επί ίσοις όροις» στο άκρως αθλητικό και ανταγωνιστικό σύνολο του φετινού ρόστερ του ΛΕΩΝ.

Επιστροφή για τον Βασίλη στην ομάδα που τον ανέδειξε ενώ δεν πρέπει να λησμονηθούν οι σπουδαίες του εμφανίσεις με τον ΛΕΩΝ στην Α΄ΕΣΚΑΒΔΕ αλλά και η ενεργή παρουσία του στην Γ΄ Εθνική με τον ΓΣ Χαρίλαο Τρικούπη.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής, να έχει ανάλογες αγωνιστικές επιδόσεις οδηγώντας την ομάδα μας σε επιτυχίες.

                                                                                  ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ. ΛΕΩΝ

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr