ΛΕΩΝ: Δημιουργία Ακαδημίας Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής

Η Διοίκηση του Συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δημιουργία Ακαδημίας Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής.

Προπονήτρια της Ακαδημίας θα αναλάβει η κα Κράνη Λαμπρινή με εμπειρία στο συγκεκριμένο άθλημα αφού έχει εργαστεί την περίοδο 2014-2017 στο Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Βριλησσίων αλλά και στον ιδιωτικό τομέα σε τοπικό Γυμναστήριο της πόλης μας καθώς και σε ιδιωτικό Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.

Υπεύθυνη και Έφορος του νέου τμήματος θα είναι η γιατρός κα Φούντα Ζιζή.

Την ερχόμενη εβδομάδα με νέα ανακοίνωση θα ενημερωθούν οι γονείς για τις ακριβείς ημέρες και ώρες προπονήσεων που θα προκύψουν κατόπιν εγγραφών και συνεννόησης.

Καλωσορίζουμε την νέα προπονήτρια στην οικογένεια του Α.Σ. ΛΕΩΝ και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο εγχείρημα του Συλλόγου αλλά και της ίδιας αφού κοινός στόχος είναι τα παιδιά μας να βρίσκουν διέξοδο γυμνάζοντας το σώμα τους.

Πληροφορίες

Προπονήτρια : κα Κράνη Λαμπρινή - 6946 906 805

Έφορος τμήματος: κα Φούντα Ζιζή – 6947 729 532

                                                                                                           ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

      

 

 

Τελευταια νεα

    

    

    

    

Επικοινωνία μαζί μας

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr