ΛΕΩΝ: Πετυχημένη διοργάνωση το τουρνουά μπάσκετ στο Μεσολόγγι

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, 6 και 7 Οκτωβρίου 2018, έλαβε χώρα στην πόλη μας το τουρνουά μπάσκετ 3on3 για παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών. Ο Σύλλογός μας όπως ενήργησε και το περασμένο καλοκαίρι στο Αγρίνιο, έτσι και τώρα, συμμετείχε ενεργά με τους μικρούς αθλητές του στη διοργάνωση που έκαναν Δήμος και ΕΣΚΑΒΔΕ υπό την αιγίδα της ΕΟΚ και επίσημο χορηγό την milko.

Οι νέες επιτυχίες των αθλητών του Συλλόγου μας, που κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στην κατηγορία τους, γεννά χαμόγελα και αισιοδοξία τη Διοίκηση του Συλλόγου αλλά και τους προπονητές τους. Οι γονείς παρατηρούν έμπρακτα την αθλητική πρόοδο των παιδιών τους και αυτό μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε με περισσότερη ένταση και πάθος να παράγουμε πολιτισμό, ήθος και αθλητικά ταλέντα.

Η Συνεργασία μας με την ΕΣΚΑΒΔΕ ήταν άψογη όπως άψογη ήταν και η συνεργασία με τους ανθρώπους του Δήμου οι οποίοι υπερέβαλλαν εαυτό λόγω των αντικειμενικών δυσκολιών που προέκυψαν την τελευταία στιγμή.

Ευχαριστούμε με τη σειρά μας την διοργανώτρια αρχή της ΕΣΚΑΒΔΕ για την ευχαριστήρια επιστολή της.

Ο Α.Σ. ΛΕΩΝ έπραξε το αυτονόητο για μία ακόμη φορά. Συμμετείχε, διέθεσε υλικό, χρόνο και ανθρώπους, ώστε τα παιδιά τόσο του Μεσολογγίου όσο και εκείνων που ταξίδεψαν από το Αγρίνιο να ευχαριστηθούν μια όμορφη διοργάνωση. Ενώ δεσμεύεται δημόσια ότι θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες ενέργειες με στόχο το Μεσολόγγι να γίνει η μήτρα εκκόλαψης αθλητικών ταλέντων από όλη την Ελλάδα.

                                                                     ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr