Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη ο Α.Σ. ΛΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ο Α.Σ. ΛΕΩΝ το περασμένο καλοκαίρι έκανε μια τεράστια στροφή. Η Διοίκηση συμπληρώθηκε με νέα πρόσωπα που πίστεψαν και επένδυσαν από κοινού στη φιλοσοφία του Συλλόγου, κάποιοι αποχώρησαν ενώ το ίδιο συνέβη και με τους προπονητές, οι οποίοι οικειοθελώς και αιφνιδίως επίσης αποχώρησαν.

Ο Α.Σ. ΛΕΩΝ προχώρησε. Επένδυσε σε νέο ανθρώπινο κεφάλαιο πρώτα για να εξασφαλίσει τους μικρούς αθλητές του ότι δεν θα μείνουν χωρίς προπονητές και δευτερευόντως ενεργοποιώντας δύο νέα αθλήματα, εκτός του μπάσκετ και του βόλεϊ, το τένις και την ενόργανη γυμναστική αποδεικνύοντας στην πράξη την πλουραλιστική του αθλητική διάθεση για προσφορά. Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Σύλλογός μας για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης του Μεσολογγίου δίνει τη δυνατότητα και σε παιδιά από άλλες δημοτικές ενότητες, τις Οινιάδες, να έρθουν και να αθληθούν στο γήπεδο μεταφέροντάς τα με λεωφορείο κάθε Σαββατοκύριακο.

Ο Α.Σ. ΛΕΩΝ όπως κάθε Σύλλογος χρησιμοποιεί τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις κατόπιν φυσικά αιτήσεως και συνεννόησης με το αρμόδιο όργανο του Δήμου ήτοι το ΝΠΔΔ Πνευματικό, Κοινωνικό και Αθλητικό Κέντρο Μεσολογγίου.

Σε όλη την Ελλάδα και σε όλες τις πόλεις λειτουργεί το αυτονόητο. Κανονισμός λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων. Προφανώς για να μην ενεργεί ο καθένας αυτοβούλως. Φυσικά τον κανονισμό συνοδεύει η κείμενη αθλητική νομοθεσία που ισχύει για όλους τους αθλητικούς χώρους.

Τις τελευταίες ημέρες ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κος Σκαρμούτσος αρνείται να εφαρμόσει τον κανονισμό λειτουργίας που ο ίδιος έχει ψηφίσει ενώ ταυτόχρονα «κλείνει» το μάτι σε έτερο Σύλλογο ο οποίος αυθαιρέτως έχει καταλάβει δημοτικό χώρο αρνούμενος να παραχωρήσει μέρος των εβδομαδιαίων ημερών και ωρών. Μάλιστα οι αιτούμενοι Σύλλογοι είναι δύο όχι μόνο δηλαδή ο Α.Σ. ΛΕΩΝ.

Ο κος Σκαρμούτσος για να είμαστε ειλικρινείς δεν έχει την πρόθεση να μας αποβάλλει. Μάλιστα προσπάθησε να έρθει σε συνεννόηση με όλα τα σωματεία προκειμένου να δοθεί λύση αντικειμενική και δίκαιη. Όλα τα σωματεία παρευρέθησαν πλην ενός. Και παρά τις διαβεβαιώσεις του ότι θα επιληφθεί του θέματος όχι μόνο δεν έδωσε λύση αλλά αρνείται να εφαρμόσει τον κανονισμό. Φοβούμενος μην δυσαρεστήσει τους «φίλους» του.

Τα ερωτήματα αμείλικτα. Και οι απαντήσεις αφού δεν θέλετε να τις δώσετε εγγράφως ως οφείλετε θα τις δώσετε στη δικαιοσύνη. Τόσο εσείς όσο και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού προσώπου που προεδρεύετε, το οποίο ειρήσθω εν παρόδω τυγχάνει να είναι πρόεδρος στο Σύλλογο που δεν επιθυμεί τη συνεργασία και πράττει αυτοβούλως μη εφαρμόζοντας τον κανονισμό και την κείμενη νομοθεσία, να είστε βέβαιοι ότι τουλάχιστο ο δικός μας Σύλλογος δεν θα ανεχτεί φασιστικές πρακτικές που γυρίζουν την πόλη μας σε δεκαετία που θέλουμε να αποβάλλουμε από το μυαλό μας όλοι οι Έλληνες.

Καλούμε τον Δήμαρχο της Ιεράς Πόλεως, ο οποίος είναι ενήμερος, να επιβάλει την ισονομία και τη δικαιοσύνη αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η δική του πρόθεση το περασμένο καλοκαίρι για ένωση των Συλλόγων και του αθλητισμού στην πόλη μας, δεν ήταν επικοινωνιακό τρικ αλλά πραγματική επιθυμία.

Πώς περιμένετε κύριε Δήμαρχε να ενωθούν δυνάμεις όταν ο Σύμβουλός σας και Πρόεδρος του ΝΠΔΔ που έχει την ευθύνη του αθλητισμού μεροληπτεί υπέρ συγκεκριμένου Συλλόγου και εις βάρος όλων των υπολοίπων;

ΥΓ. 1. Είναι ηθικό και έντιμο το Νομικό Πρόσωπο που αποφασίζει για την τήρηση της νομιμότητας, να έχει στη Διοίκησή του μέλος που δεν είναι αιρετό εκλεγμένο, άτομο που προεδρεύει σε Αθλητικό Σύλλογο; Και το οποίο αρνείται να συνεργαστεί;

ΥΓ.2 Το περασμένο Σαββατοκύριακο οργανώσατε από κοινού με την ΕΣΚΑΒΔΕ και την ΕΟΚ τουρνουά μπάσκετ. Ζητήσατε την συνδρομή του ΛΕΩΝ και έτερου Συλλόγου ο οποίος σας αγνόησε επιδεκτικά ενώ την ίδια ώρα απέκλεισε τη συμμετοχή παιδιών που ασκούνταν σε κοντινή απόσταση δυσαρεστώντας τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΚ κ. Τσαγκρώνη αλλά και τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑΒΔΕ ο οποίος προέβη και σε δελτίο τύπου που επιβεβαιώνει τα όσα ισχυριζόμαστε.

Εσείς στο δικό σας δελτίο τύπου δεν αναφέρατε λέξη για τα γεγονότα και τη βοήθεια που πρόσφερε ο ΛΕΩΝ για να μην ντροπιαστεί η πόλη μας από ανέξοδες πολιτικές καφενείου. Τόσο πολύ σας ενοχλεί ο Σύλλογός μας;

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr