Ευρεία νίκη για τον Λέοντα επί του Παναιτωλικού

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετατράπηκε το περασμένο Σάββατο ο αγώνας μεταξύ της ομάδας μας και της αντίστοιχης ομάδας του Παναιτωλικού αφού οι Λέοντες πιστοποίησαν εκ νέου την εκπληκτική αγωνιστική τους φόρμα τούτη τη φορά με «θύμα» τον Παναιτωλικό.

Με ιστορικό ρεκόρ τριών πόντων, οι Λέοντες, πλήγωσαν 18 φορές την αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων οι οποίοι είχαν απουσίες και δεν κατάφεραν ποτέ να ακολουθήσουν το ρυθμό του παιχνιδιού.

Στα ευχάριστα της βραδιάς η συμμετοχή δύο αθλητών ( 2005 ) δείχνοντας το μέλλον του Συλλόγου αλλά κυρίως υπενθυμίζοντας την δουλειά που γίνεται σειρά ετών στα αναπτυξιακά τμήματα του Συλλόγου μας.

Ευχόμαστε στην ομάδα του Παναιτωλικού καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Ο ΛΕΩΝ σταθερά στη δεύτερη θέση, έχοντας εξασφαλίσει το φετινό στόχο του που είναι η συμμετοχή στο final four της κατηγορίας, βαδίζει με ασφάλεια στο δρόμο των επιτυχιών προετοιμαζόμενος για τους μεγάλους αγώνες που οδηγούν στην άνοδο στην Γ Εθνική.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr