Λύγισε στο τέλος ο ΛΕΩΝ στα Ιωάννινα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε ένα συγκλονιστικό σε διακύμανση αγώνα οι παίκτες και των δύο ομάδων απέδωσαν όμορφο μπάσκετ και πρόσφεραν πολλές συγκινήσεις στο κατάμεστο νέο κλειστό Ιωαννίνων στον εναρκτήριο αγώνα των playoffs για τις δύο ομάδες που δίνει το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος και την διεκδίκηση της ανόδου στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Οι Λέοντες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι κοιτάζοντας στα μάτια την πλήρης ομάδα των Ιωαννίνων και προηγήθηκαν στο τέλος του Α΄ δεκαλέπτου 8-16.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με πίεση σε όλο το γήπεδο και κέρδισαν κατά κράτος το δεύτερο δεκάλεπτο με σκορ 22-10 κλείνοντας το ημίχρονο με βραχεία κεφαλή στο σκορ με 30-26. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Ιωαννίνων ξέφυγε στο σκορ στα μισά του Γ΄ δεκαλέπτου με 18 πόντους και όλοι πίστεψαν ότι ο αγώνας είχε τελειώσει. Από το 26΄ και μέχρι τέλους, οι Λέοντες έδειξαν χαρακτήρα και με σπουδαία άμυνα ροκάνισαν τη διαφορά επιστρέφοντας στο σκορ 2΄πριν τη λήξη με σκορ 62-57.

Τα τελευταία δραματικά δύο λεπτά του αγώνα η ομάδα των Ιωαννίνων άντεξε στην πίεση ενώ τα δύο άστοχα τρίποντα σε ισάριθμες επιθέσεις για τους λέοντες δεν τους έδωσαν την ευκαιρία να μειώσουν στο καλάθι. Στο τέλος οι Γιαννιώτες πήραν δίκαια το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνος κάνοντας το 1-0 στη σειρά αγώνων με σκορ 66-57.

Επόμενος αγώνας των δύο ομάδων στο ΔΑΚ Μεσολογγίου την ερχόμενη Κυριακή στις 17:00 όπου οι Λέοντες καλούνται να ανατρέψουν την κατάσταση και να διεκδικήσουν την νίκη που θα τους δώσει την ευκαιρία στον τρίτο και τελευταίο αγώνα στα Γιάννενα να «παλέψουν» εκ νέου για μία θέση στον τελικό.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες εκδηλώνοντας ιδιαίτερες ευχαριστίες στην υποδειγματική φιλοξενία των γηπεδούχων.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr