Ήττα για τον Λέων από το IBC.. στον τελικό η ομάδα των Ιωαννίνων

Την ήττα με σκορ 70-81 γνώρισε για την δεύτερη αγωνιστική των play-offs ο Α.Σ Λέων από την ομάδα του IBC, με την ομάδα των Ιωαννίνων να κάνει το 2-0 και να εξασφαλίζει και το εισιτήριο για τους τελικούς με την Γ.Ε Αγρινίου.

Η ομάδα του Μεσολογγίου πάλεψε ώστε να μπορέσει να φανεί ανταγωνιστική στο παιχνίδι κάτι που κατάφερε κατά διαστήματα, αλλά το μικρό ρόστερ που είχε στην διάθεση του ο κόουτς Σταμάτης (μόλις 7 παίκτες) οι υπόλοιποι ήταν νεαροί από τις ακαδημίες, σε συνδυασμό με την κούραση από την υπερπροσπάθεια δεν κατέστησαν δυνατόν να μπορέσουν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο απέναντι σε μια πληρέστερη ομάδα όπως ήταν αυτή του IBC.

Για τους γηπεδούχους ο Ζαφειρόπουλος με 26 πόντους, και ο Παπαγεωργίου με 16 πόντους ήταν αυτοί που τράβηξαν το σκοράρισμα για την ομάδα του Λέων. Ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Τσατάλας με 29 πόντους, Μπάλλας 18 πόντους, Τσιτσώνης 12 πόντους και Τσιρώνης 10 πόντους ήταν αυτοί που οδήγησαν την ομάδα τους σε μια δίκαιη και καθαρή νίκη.

Αρκετός ο φίλαθλος κόσμος που βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την σημαντική αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων.

Υγ. Τις επόμενες ώρες θα ακολουθησεί και πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση.

Τα δεκάλεπτα: 18-25, 32-45, 50-67, 70-81

Διαιτητές: Σταθόπουλος - Καββαδάς

ΑΣ ΛΕΩΝ (Τάσος Σταμάτης): Κάκκος, Γρατσινόπουλος 5(1), Καλλίγας 8(2), Ζαφειρόπουλος 26(4), Χρυσανθόπουλος 8(1), Χουλιάρας 7(1), Θεοφίλης, Παπαγεωργίου 16, Κοντονάσιος, Στράτος.

IBC (Παπαδόπουλος-Χαντζάρας): Βάσης 3(1), Ματσάγγας, Κρικώνης, Τσιτσώνης 12(4), Κακατσίδης, Καραμπίνης 4, Πατραμάνης, Σφουγγάρης, Τσατάλας 29(3), Δάσκαλος 5(1), Τσιρώνης 10(2), Μπάλλας 18.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr