ΛΕΩΝ: Ανανέωση συνεργασίας με Γρατσινόπουλο

Μετά την άκρως πετυχημένη αγωνιστική χρονιά ο Βαγγέλης Γρατσινόπουλος δεν θα μπορούσε να λείπει και από το φετινό σχεδιασμό της ομάδας. Μεγάλες εμφανίσεις από έναν ακόμη μεγάλο Μεσολογγίτη σκόρερ οδήγησαν την ομάδα στα playoffs και σε σπουδαίες εμφανίσεις. Γνώστης της κατηγορίας όντας από τους πρώτους σκόρερ αποτελεί πολύτιμο εργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή.

Ανανέωση συνεργασίας και σε προπονητικό επίπεδο αφού ο κ. Γρατσινόπουλος ήταν ο στυλοβάτης της δημιουργία ακαδημίας στις Οινιάδες αλλά και πολύτιμος συνεργάτης του προπονητή κ. Καραπιπέρη στην Ακαδημία στο Μεσολόγγγι φέρνοντας πολλά παιδιά στο γήπεδο το οποίο και πιστώνεται προσωπικά.

Πραγματικό «λιοντάρι», ο δικός μας «Γράτσι», του ευχόμαστε να είναι υγιής οδηγώντας την ομάδα μας σε νέες επιτυχίες και τα μικρά παιδιά των Οινιάδων στο γήπεδο.

                                       ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ. ΛΕΩΝ

                                       ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

      

 

 

Τελευταια νεα

    

    

    

   

   

Επικοινωνία μαζί μας

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr