Έναρξη για τις Ακαδημίες του ΑΣ Λέων

Αγαπητοί γονείς

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές στα τμήματα των ακαδημιών Μπάσκετ-Βόλεϊ-Τέννις και Εισαγωγή στον αθλητισμό, ένα νέο τμήμα για παιδιά ηλικίας 3-6 ετών, θα ξεκινήσουν στις 7 Σεπτεμβρίου 2019.

Για το Μεσολόγγι οι εγγραφές θα υλοποιούνται με την επίσκεψή σας στο ΔΑΚ Μεσολογγίου (κλειστό γήπεδο μπάσκετ) κάθε σαββατοκύριακο από τις 10:00 το πρωί μέχρι 14:00 το μεσημέρι υπεύθυνος Δημήτρης Τριανταφυλλός τηλ.6907494616. 

Για τις ΟΙΝΙΑΔΕΣ οι εγγραφές θα γίνονται κάθε Παρασκευή από τις 18:00 έως τις 20:00 μ.μ., καθώς και κάθε σαββατοκύριακο από τις 10:00 το πρωί μέχρι 14:00 το μεσημέρι. Συγκεκριμένα για το Νεοχώρι σε αίθουσα του Γυμνασίου με υπεύθυνη την κ. Σπυριδούλα Ντάνου τηλ.6941430545 και για την Κατοχή στο κτίριο πρώην ΚΤΕΛ με υπεύθυνη την κ.Βάσω Γκασουκα τηλ.6945730681.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Α.Σ.ΛΕΩΝ, έχοντας την υγεία των αθλητών σε προτεραιότητα και σε πλήρη εναρμόνιση με τα νέα δεδομένα αναφορικά με την διαδικασία πιστοποίησης υγείας των αθλητών, όπως ορίζεται αυτή στο άρθρο 16 του ν.4479/2017 και την ΚΥΑ των Υπουργού Υγείας και Υφυπουργού Πολιτισμού (ΦΕΚ 3254Β 8/8/2018), που ισχύουν από την αγωνιστική περίοδο 2018-19, ήρθε σε συμφωνία με τον ειδικό καρδιολόγο κ. Νικόλαο Φούντα, ο οποίος και θα επισκέπτεται το ιατρείο του γηπέδου ΔΑΚ Μεσολογγίου και Οινιάδες εξετάζοντας τα παιδιά του συλλόγου μας.

Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών πλέον καταγράφεται σε κάρτα υγείας , είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή στους αγώνες.

Απαραίτητα στοιχεία είναι μια φωτογραφία ταυτότητας του αθλητή και το ΑΜΚΑ του.

Όσοι γονείς επιθυμούν να κάνουν τις εξετάσεις εκτός συλλόγου, σε δικό τους γιατρό, θα πρέπει να προμηθευτούν την κάρτα υγείας από τον σύλλογο μας και να την συμπληρώσει ο καρδιολόγος ιατρός τους.

Σας ενημερώνουμε ότι δεν θα μπορεί κανένας αθλητής-τρια του Συλλόγου να συμμετέχει στους αγώνες της ομάδας, αν δεν έχει προσκομίσει την κάρτα υγείας του στη γραμματεία του συλλόγου. 

Σας ευχόμαστε καλό φθινόπωρο και καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία στα παιδιά και στις ομάδες μας.

ΓΙΑ ΤΩΝ Α.Σ.ΛΕΩΝ ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr