Συγχαίρει τη νέα δημοτική αρχή ο ΑΣ Λέων

Η Διοίκηση του ΑΣ ΛΕΩΝ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στο νεοκλεγέντα Δήμαρχο κ. Κώστα Λύρο και στους νεοκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους στους οποίους εύχεται καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους.

Η συμβολή της νέας δημοτικής αρχής στον Αθλητισμό του Δήμου μας θα είναι ιδιαίτερα σημαντική μιας και υπάρχουν σοβαρά θέματα ελλείψεων υποδομών στο χώρο αλλά και απουσία κανόνων λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων. Κρίνεται δε αναγκαία η αγαστή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου η πρωτεύουσα του νομού να αποκτήσει επιτέλους ένα ασφαλές και σύγχρονο αθλητικό κέντρο.

Πάγια θέση του Συλλόγου μας παραμένει ότι το ΔΑΚ Μεσολογγίου όπως και όλες οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις ανήκουν στους δημότες ενώ οι Σύλλογοι, ως φιλοξενούμενοι αυτών, οφείλουν να σέβονται και να θωρακίζουν την σύννομη λειτουργία τους που διέπεται από την αθλητική νομοθεσία του Κράτους.

Ο ΑΣ Λέων θα στηρίξει ενεργά κάθε προσπάθεια της νέας δημοτικής αρχής προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης του αθλητισμού και τη δημιουργία κατάλληλων και ασφαλών συνθηκών άθλησης για όλους.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr