ΑΣ Λέων: «Ποιους εξυπηρετεί μια εξαίρεση του κανόνα»

"Αίφνης διαβάσαμε την απόφαση της ΕΣΚΑΒΔΕ η οποία μας καλεί να λάβουμε «θέση» στο γήπεδο μετά από τρεις μήνες απραξίας και τον υγειονομικό κίνδυνο σε εξέλιξη.

 

Θεωρούμε εντελώς αδόκιμη και πρακτικά αδύναμη την ενεργοποίηση μιας τέτοιας απόφασης σε μια πολύ δύσκολη περίοδο που επικρατεί σε πανελλαδικό επίπεδο σύγχυση και αμφιβολία για την εξέλιξη γενικά του ομαδικού αθλητισμού.

Από την άλλη προκύπτουν κάποια εύλογα ερωτήματα όταν κάποιος μπει στο πρακτικό μέρος της απόφασης.

  1. Ποιος εγγυάται την σωματική ακεραιότητα των αθλητών που επαναλαμβάνουμε βρίσκονται εκτός γηπέδων τρεις μήνες;
  2. Ποιος εγγυάται την υγεία των αθλητών από ενα ενδεχόμενο τυχαίου κρούσματος ενός αθλητή;
  3. Γιατί οι άλλες ενώσεις εύλογα αποφάσισαν το αυτονόητο και επικύρωσαν την βαθμολογία προ πανδημίας,μετά από εισήγηση της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΟΚ;
  4. Πως ένας σύλλογος που διεκδικεί την άνοδο σε ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία μπορεί να κάνει προγραμματισμός για τη νέα χρόνια τη στιγμή που οι περισσότερες ομάδες από γειτονικές ενώσεις συμφωνούν και ετοιμάζονται για μεταγραφικές προσθήκες; Δεν είναι άδικο να μην ισχύουν οι ίδιοι κανόνες για όλους; Ποιους εξυπηρετεί μια εξαίρεση του κανόνα;

Καλούμε την ΕΣΚΑΒΔΕ να αποσύρει την συγκεκριμένη απόφαση και να σκεφθεί λογικά και αντικειμενικά λαμβάνοντας υπόψη τόσο το πρακτικό κομμάτι όσο κυρίως την υγεία όλων των εμπλεκομένων αθλητών και μη και με δεδομένο ότι σύντομα θα έχουμε θερμοκρασίες που δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή τόσο σημαντικών αγώνων.

Έχουμε εμπιστοσύνη στο ένστικτο και την αδιαμφισβήτητη αντικειμενικότητα των μελών της Διοικησης της ΕΣΚΑΒΔΕ αλλά τούτη τη στιγμή το διακύβευμα είναι ένα,

Η υγεία των ανθρώπων του αθλητισμού αλλά και η ισονομία που οφείλουμε όλοι μας να διασφαλίσουμε στο αγαπημένο μας άθλημα.

Καλούμε δε όλα τα εμπλεκόμενα σωματεία να πάρουν επίσημα θέση προς αποφυγή αποπροσανατολιστικών συμπερασμάτων που ενδεχομένως κάποια άφιλοι του αθλήματος επιδιώκουν''.

      

 

 

Τελευταια νεα

    

    

    

    

Επικοινωνία μαζί μας

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr