Άγγιξε την πρόκριση ο Λέων

 

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς, οι Λέοντες παρέδωσαν ψυχή και σώμα αλλά η πόρνη μπάλα δεν του έκανε το χατίρι λίγα δεύτερα πριν το τελικό σφύριγμα αφού στην κυριολεξία η ρακέτα « ξέρασε τρίποντο – πρόκριση » του Καρέτσου και μαζί τις όποιες ελπίδες επικής ανατροπής.

Στο χειρότερο Α΄ημίχρονο από το ξεκίνημα της χρονιάς με τον παράγοντα άγχος να έχει καταβάλλει το σύνολο των παικτών οι Λέοντες μετά βίας έβαλαν 20 πόντους με ρεκόρ αστοχίας και λαθών.

Η επανάληψη ήταν ακατάλληλη για καρδιακούς αφού με συνεχόμενη αντεπίθεση και τους παίκτες να βρίσκουν τον καλό ευατό τους  πέτυχαν 2΄ λεπτά πριν τη λήξη το ζητούμενο + 12. Η συνέχεια ήταν πραγματικό θρίλερ με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται το + 10 και +12 διεκδικώντας εξίσου την πρόκριση. Λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος ένα τρίποντο του Καρέτσου μπήκε και βγήκε ενώ στο επιθετικό ριμπάουντ ο παίχτης μας αστόχησε εξ επαφής.

Κάπου εκεί τελείωσε ο αγώνας αφού η διαφορά του -9 με μία λάθος επιλογή  και σουτ δύο αντί τριών πόντων δεν άφησε περιθώρια ελπίδας.

Τελικό σκορ 58-50. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες της ομάδας μας για την τεράστια προσπάθεια κλείνοντας τη φετινή χρονιά μαχόμενη και αξιοπρεπέστατα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον συγκλονιστικό κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και στήριξε μέχρι τέλους την προσπάθεια της ομάδας μας.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr