Μια Κυριακή γεμάτη μπάσκετ για τον Λέων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 7 Ιουνίου, οι Ακαδημίες μας βρέθηκαν στα Ιωάννινα, όπου πραγματοποίησαν σειρά φιλικών αγώνων με την αντίστοιχη ακαδημία του Θρύλου Ιωαννίνων- Ντούγιας.

Οι μικροί μας παίχτες, γεμάτοι χαρά και φοβερή ενέργεια ταξίδεψαν στα Ιωάννινα, όπου πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις στους αγώνες που έγιναν και μας γέμισαν με μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον του συλλόγου μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά μας για τη διάθεση και το πάθος τους,  τους γονείς τους  για την συμπαράσταση που δείχνουν στον σύλλογο μας, τους εφόρους των ακαδημιών μας κο Θανάση Λύτρα και κο Πάνο Ιλαρίδη για την ακούραστη προσπάθεια τους καθώς τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής- προπονητές μας κο Μανώλη Καραβιά και κο Μιχάλη Ραυτόπουλο για το πρόγραμμα και τη δουλεία τους.

Τέλος να ευχαριστήσουμε το φιλικό σωματείο Θρύλο Ιωαννίνων και ειδικά τον κο Νίκο Ντούγια για την άψογη φιλοξενία και συνεργασία. Θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι οι προπονήσεις των ακαδημιών μας θα συνεχιστούν όλο τον μήνα Ιούνιο.

Επίσης την ίδια μέρα αντιπροσωπεία της διοίκησης που αποτελούνταν από τους κο. Σπύρο Διαμαντόπουλο, κο. Γιώργο Βεζύρη και κο. Μάριο Λύτρα και τον προπονητής της αντρικής μας ομάδας κο. Ηλία Μούτσιο συμμετείχε στην συγκέντρωση των σωματείων της ΕΣΚΑΒΔΕ, που πραγματοποιήθηκε στην Φιλιππιάδα.

Στην συζήτηση που πραγματοποιήθηκε έγινε απολογισμός της φετινής αγωνιστικής περιόδου και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την διεξαγωγή όλων των πρωταθλημάτων της επερχόμενης χρονιάς.

Η ομάδα μας, που εκπροσώπησε το Μεσολογγίτικο μπάσκετ αφού ήταν η μοναδική από τον περιοχή που παραβρέθηκε, κατέθεσε προτάσεις για όλα τα θέματα που αφορούν το άθλημα τόσο για τα αγωνιστικά όσο και για τα αναπτυξιακά τμήματα.

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr