Έξι αποδεσμεύσεις για τον Λέων Μεσολογγίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο πρόεδρος κ. Ντίνος Ηγούμενος και τα μέλη της διοίκησης της ομάδας μας, θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του σωματείου μας καθόλη την διάρκεια της φετινής χρονιάς.

Το οικοδόμημα που λέγεται ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΩΝ στηρίζεται στις καλύτερες βάσεις που δεν είναι άλλες από τις ακαδημίες του και τα παραπάνω από 120 παιδία που συμμετείχαν σε αυτές φέτος. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός που συνεχώς μεταλλάσσεται και εξελίσσεται με μόνο σκοπό να υπηρετήσει τον αθλητισμό και το μπάσκετ.

Στόχος μας είναι να γινόμαστε κάθε χρόνο και καλύτεροι. Σε αυτή την λογική μετά το τέλος της μεταβατικής περιόδου και ύστερα από εισήγηση του προπονητή της αντρικής μας ομάδας κ. Ηλία Μούτσιο, η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγές στην σύνθεση της ομάδας και να παραχωρήσει τα δελτία στους αθλητές που δεν θα συνεχίσουν μαζί μας την επόμενη αγωνιστική περίοδο δίνοντας τους την ευκαιρία να επιλέξουν μόνοι τους τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους στην ομάδα τους Γκιανιάτσο Γιάννη, Καρέτσο Βασίλη, Τέγα Γιώργο, Αλάγιαλη Βασίλη, Μαγγίνα Πέτρο και Κουτσόπουλο Αποστόλη και να ευχηθούμε στον καθένα προσωπικά υγεία και αγωνιστική επιτυχία.

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr