Τρεις νέες προσθήκες για τον Λέων!

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Το Δ.Σ. του ΛΕΩΝ μετά από εισήγηση του προπονητή της αντρικής μας ομάδας κ. Ηλία Μούτσιου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τρείς νέους αθλητές.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Γιάννη Μανιάτη, Γιώργο Βορριά και Σωκράτη Σακκά ο οποίος μετά την επιτυχημένη περσινή χρονιά στο Αιτωλικό επιστρέφει στο σύλλογο μας. Καλωσορίζουμε τους νέους παίχτες στην οικογένεια του Λέων οι οποίοι προστίθενται στο υπάρχων ρόστερ που αποτελείται από τους Βασιλείου Τάσο, Βραχά Θεόδωρο, Γατσόρη Άκη, Δάλαρη Λάμπρο, Δάλλα Σπύρο, Σαράντο Γιάννη, Σιμώνη Παναγιώτη και Τσίρκα Κωνσταντίνο, παίχτες που επιλέχθηκαν από τον κ. Μούτσιο να παραμείνουν στην ομάδα από την περσινή χρονιά.

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή δουλεύει εντατικά προκειμένου να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο με πάντρεμα παλιών και νέων παιχτών αφού αδιαπραγμάτευτος σκοπός μας είναι η ανάδειξη του αθλητικού δυναμικού της περιοχής μας και της πόλης μας αναμένοντας τις προσθήκες από το φυτώριο της ακαδημίας μας εν καιρώ.

Στόχος μας τη νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα μας να πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο πρωτάθλημα, ενώ σύντομα αναμένονται συνεργασίες με αθλητές αναγνωρισμένης αξίας  που θα προκαλέσουν συζητήσεις στα μπασκετικά δρώμενα της κατηγορίας.

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr