Πήρε και Βαγγέλη Κούσουλα ο Λέων!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο σύλλογος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας για την νέα χρονιά με τον Βαγγέλη Κούσουλα. Έχει αγωνιστεί στις μεγαλύτερες ομάδες του νομού μας και την προηγούμενη χρονιά βοήθησε το Γρ. Λιακατά Αιτωλικού να βρεθεί στην τετράδα της κατηγορίας Α' Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε.

Ο νέος μας παίχτης αποτελεί άλλη μια επιτυχημένη προσθήκη στο φετινό ρόστερ, αφού πρόκειται για έναν καλαθοσφαιριστή με εμπειρία και αθλητικά προσόντα ο οποίος θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας μας στην επίτευξη των φετινών στόχων.

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή της αντρικής μας ομάδας Ηλία Μούτσιο δουλεύει εντατικά προκειμένου να αναδείξει το αθλητικό δυναμικό της περιοχής μας και της πόλης μας και νιώθουμε ικανοποίηση που το όραμα μας εμπνέει αθλητές αναγνωρισμένης αξίας που γίνονται μέλη της οικογένειας μας. 

Καλωσορίζουμε τον αθλητή στο σύλλογο μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

 Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr