«Λιοντάρι» και ο Σωκράτης Καραντινός!


 

Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Σωκράτη Καραντινό.  Βασικό ρόλο στη συμφωνία έπαιξε το όραμα, οι προοπτικές και οι στόχοι που τέθηκαν από την διοίκηση στον παίχτη αλλά και η αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη που σφυρηλατήθηκαν από την προηγούμενη συνεργασία του με τον προπονητή μας κ. Ηλία Μούτσιο.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την μεταγραφή που αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία αφού ένας από τους σπουδαιότερους εν ενεργεία καλαθοσφαιριστής του νομού μας, ο οποίος ήταν στόχος πολλών ομάδων για την νέα αγωνιστική περίοδο,  επέλεξε να γίνει μέλος της οικογενείας του ΛΕΩΝ. Ο σύλλογος μας είναι υπερήφανος για το ρόστερ που αποτελείται από παίκτες, που θα κοσμούν τα γήπεδα τηςΒ΄Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. και θα αποτελούν πρότυπο για τα παιδιά της ακαδημία μας.

Ο Σωκράτης Καραντινός με την εμπειρία του, αφού ήταν βασικό στέλεχος ομάδων με υψηλούς στόχους,  όσο και με τα αγωνιστικά προσόντα του θα συμβάλει σημαντικά στην προσπάθεια μας  για την ανάδειξη της δυναμικής του Μεσολογγίτικου μπάσκετ.

Καλωσορίζουμε τον νέο μας παίχτη και του ευχόμαστε να έχει μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία, πολλά καλάθια και επιτυχίες τόσο στην ομάδα όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου