Με Τσακαλίδη Χαράλαμπο και Λιάπη Λάμπρο στις Ακαδημίες ο Λέων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας του Συλλόγου μας με τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής κκ Τσακαλίδη Χαράλαμπο και Λιάπη Λάμπρο, οι οποίοι έρχονται να προστεθούν στο υπάρχον επιτελείο προπονητών του Συλλόγου μας. Πλέον ο Α.Σ. ΛΕΩΝ γίνεται ο πρώτος Σύλλογος στο Νομό μας που διαθέτει πέντε καταξιωμένους καθηγητές προπονητές, τέσσερις για την Ακαδημία και έναν για το Αντρικό Τμήμα, τηρώντας τις δεσμεύσεις του για συνεχή και υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών και υιοθέτηση επαγγελματικών πρότυπων λειτουργίας.

Η φιλοσοφία της ακαδημίας μας είναι να διαμορφώσει και να σμιλεύσει τους χαρακτήρες των αθλητών βελτιώνοντας όχι μόνο τις ικανότητες τους στο μπάσκετ και την συνολική τους σχέση με τον αθλητισμό αλλά κυρίως να υιοθετήσουν συμπεριφορά που να στηρίζεται στις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι», προσωπικότητες με ήθος και αθλητική παιδεία.

Για τους παραπάνω λόγους η Διοίκηση του Συλλόγου αποδεικνύει έμπρακτα τη βούλησή της και επενδύει με μεγάλη χαρά σε ποιοτικό ανθρώπινο κεφάλαιο, αφού αποκλειστικός στόχος και αδιαπραγμάτευτος όρος λειτουργίας του Συλλόγου είναι, να παρέχει στους μικρούς αθλητές ότι καλύτερο διαθέτει η πόλη μας σε γνώση, ήθος και εμπειρία, αναλογιζόμενη πλήρως την ευθύνη και την αυτονόητη υποχρέωση απέναντι στους γονείς των αθλητών της.

Καλούμε τους γονείς να μας εμπιστευτούν εκ νέου τα παιδιά τους ενώ οι εγγραφές ξεκινούν από αύριο Σάββατο 05 Σεπτεμβρίου 12:00 το μεσημέρι και κάθε Σαββατοκύριακο στην Παλαμαϊκή Σχολή εντός του κλειστού γυμναστηρίου.

Προπονητές Συλλόγου

1.    Ραυτόπουλος Μιχάλης - Ακαδημία

2.    Καραβίας Μανώλης - Ακαδημία και Αγωνιστικά τμήματα

3.    Τσακαλίδης Χαράλαμπος - Ακαδημία και Αγωνιστικά τμήματα

4.    Λιάπης Λάμπρος - Ακαδημία

5.    Μούτσιος Ηλίας - Αντρικό Τμήμα

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr