Δημιουργία τμήματος Ακαδημίας Στίβου από τον Λέων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο σύλλογος μας ανοίγει τα φτερά του και ενεργοποιεί τον κλασσικό αθλητισμό, βάζοντας τα θεμέλια για τη δημιουργία Ακαδημίας Στίβου. Σκοπός μας είναι όσα παιδιά επιλέξουν να γνωρίσουν τα αγωνίσματα του Κλασικού Αθλητισμού, να αγαπήσουν και να εκτιμήσουν τον αθλητισμό και την ανυστερόβουλη ευγενή άμιλλα. Παράλληλα στόχος είναι να καλλιεργήσουν συστηματικά το ταλέντο τους, μέσα από ένα πρόγραμμα προπόνησης, καταρτισμένο και ελεγχόμενο από την έμπειρη και καταξιωμένη προπονήτρια κα. Σταθακοπούλου Μαρία, η οποία είναι υπεύθυνη της ακαδημίας. Η κα. Σταθακοπούλου είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση , με 15ετη προϋπηρεσία (2001-2015), έχοντας δίπλωμα ειδικότητας στον κλασσικό αθλητισμό (Στίβο) ενώ έχει αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο στην εκπαιδευτική ψυχολογία, Msc in Educational Phychology από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με βαθμό Άριστα.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με την κα. Σταθακοπούλου, της οποίας ευχόμαστε να πετύχει στο έργο της, ενώ περιμένουμε από τους γονείς, να αγκαλιάσουν τη νέα προσπάθεια του Συλλόγου μας και να μας εμπιστευθούν τα παιδιά τους. Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν άμεσα και για όλο το Σεπτέμβρη ενώ στόχος μας είναι τα παιδιά να «πατήσουν» γήπεδο την 1 Οκτώβρη 2015. Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με την κα Σταθακοπούλου, για περισσότερες λεπτομέρειες, στο τηλέφωνο 6936 630 382 ενώ με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα ενημερωθούν τα παιδιά και οι γονείς αναλυτικότερα.

Τέλος ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό ότι ο Σύλλογός μας διαθέτει πλέον έξι (6) επαγγελματίες προπονητές, δείγμα της νοοτροπίας που διέπει τη Διοίκηση για συνεχή προσφορά υψηλών ποιοτικών υπηρεσιών στους αθλητές του μέσω του καλύτερου ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει η πόλη μας.

                                                                                                                       Εκ της Διοικήσεως

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr