Το ευχαριστώ του Λέων προς τον Δήμαρχο Ι.Π Μεσολογγίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Διοίκηση του Συλλόγου μας θα ήθελε δημόσια να εκφράσει τις ευχαριστίες της αλλά και την βαθιά ευγνωμοσύνη της στο Δήμαρχο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Νίκο Καραπάνο, αφού με τις δικές του ενέργειες και την υπογραφή του, άνοιξαν και πάλι τα γήπεδα τηρώντας την ισονομία για όλους ανεξαιρέτως τους Συλλόγους, δίνοντας την ευκαιρία πάλι στους μικρούς μας αθλητές να επιστρέψουν στον αγαπημένο τους χώρο. Θεωρούμε αυτονόητο ότι τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν δεν θα ξαναεμφανιστούν, αφού αδιαπραγμάτευτος στόχος όλων μας είναι το « ευ αγωνίζεσθαι » και η ανιδιοτελή προσφορά μας μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Όπως δε φάνηκε από την πρώτη μέρα έναρξης της ακαδημίας μας, ο Σύλλογός μας και οι επαγγελματίες καθηγητές προπονητές μας, ετοιμάζονται να υποδεχτούν πλήθος μικρών αθλητών, γεγονός που μας τιμά ιδιαίτερα κυρίως για την εμπιστοσύνη των γονέων, που δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στην προσπάθεια του Συλλόγου μας.

Τέλος δεσμευόμαστε ότι θα συμβάλλουμε τα μέγιστα, ώστε να δημιουργηθούν ακόμη ευνοϊκότερες συνθήκες στο χώρο του αθλητισμού, αφού ο αθλητισμός αποτελεί τη μήτρα εκκόλαψης υγιών ατόμων, με ήθος, εντιμότητα και ατσάλινο χαρακτήρα, στοιχεία που αποτελούν προτεραιότητα για το Σύλλογό μας.

                                                                                                                      Εκ της Διοικήσεως

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr