Μπάσκετ, μπαλέτο αλλά και …capital shot στο Τουρνουά του Α.Σ. ΛΕΩΝ

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου, ο Α.Σ. ΛΕΩΝ διοργανώνει διήμερο τουρνουά μπάσκετ εις μνήμην του Ευάγγελου Τσακάλη, στην οικογένεια του οποίου θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο Μεσολογγίτικο Μπάσκετ. Στο Τουρνουά που ανοίγει με τον αγώνα του ΑΠΟΛΛΩΝ Μεσολογγίου και της ΓΕ Αγρινίου το Σάββατο στις 15:00 μ.μ., το φίλαθλο κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει επίσης φιλικό αγώνα παλαιμάχων Μεσολογγίου- Αγρινίου στις 17:00, ενώ την ημέρα θα κλείσει o αγώνας του Α.Σ. ΛΕΩΝ που θα αντιμετωπίσει την ομάδα της ΑΛΦΑ Αγρινίου στις 19:00.

Στα πλαίσια του τουρνουά θα γίνουν δύο διαγωνισμοί, ένας για τους μικρούς φίλους της ακαδημίας του Συλλόγου με έπαθλο μία μπάλα μπάσκετ και ένας για το φίλαθλο κοινό με χρηματικό έπαθλο ίσο με το ύψος του εβδομαδιαίου capital control! Μάλιστα ο συγκεκριμένος διαγωνισμός, ονομαστί capital shot, θα λαμβάνει χώρα σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας του Α.Σ. ΛΕΩΝ, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους φιλάθλους αλλά και το κίνητρο, να συμμετέχουν ενεργά στο αγαπημένο τους άθλημα.

Τέλος, η σχολή χορού της κας Παπαδοπούλου θα προσφέρει πλούσιο θέαμα στους παρευρισκόμενους, δίνοντας μια ξεχωριστή παράσταση στο Τουρνουά « Ευάγγελος Τσακάλης » που εγκαινιάζουν από φέτος οι άνθρωποι της Διοίκησης του Συλλόγου.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!