Με το δεξί στη νέα Χρονιά τα ''Λιοντάρια!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκίνημα με το δεξί για τον Λέων, αφού η ομάδα μας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα στην σημερινή αναμέτρηση με τον Ίναχο στην Αμφιλοχία.

Στο ξεκίνημά του αγώνα οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένες, με τα λάθη να κυριαρχούν. Στην συνέχεια οι παίχτες του Λέων έβαλαν το πόδι στο γκάζι με το σκορ στο ημίχρονο να είναι 17-36 ενώ επικράτησαν πλήρως στο 3ο και καλύτερο τους δεκάλεπτο με επιμέρους σκορ 28-10. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο προπονητής Ηλίας Μούτσιος, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει την ομάδα μας νικήτρια με το τελικό 33-79.

Δεκάλεπτα: 06-15, 11-21, 10-28, 06-15

Για την ομάδα μας: Γατσώρης 2, Βουκελάτος 1, Βορριάς , Δάλαρης, Καραντινός 17 (3), Σιμώνης 9, Βραχάς 6, Δάλλας 14 (1), Ζαχαρίου 2, Κούσουλας 17, Σαράντος 6, Βλαχογιάννης 2

Στον επόμενο αγώνα η ομάδα μας φιλοξενεί τον Απόλλωνα Μεσολογγίου στο τοπικό ντέρμπυ, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Νοεμβρίου και ώρα 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο Μεσολογγίου. Και σε αυτό το παιχνίδι τρεις τυχεροί φίλαθλοι θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στο ημίχρονο στο CAPITALSHOT και να διεκδικήσουν μέχρι και 420? μετρητά.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr