Ήττα για τα ''Λιοντάρια'' στο ντέρμπυ.. και το ευχαριστώ προς το φίλαθλο κοινό!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση, ο προπονητής Ηλίας Μούτσιος και οι παίχτες θέλουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο που στηρίζει τον ΛΕΩΝ και όσους παραβρέθηκαν στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Το χειροκρότημα στο τέλος της αναμέτρησης παρόλο το αρνητικό αποτέλεσμα γεμίζει δύναμη την ομάδα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ευχή και επιθυμία όλων είναι η καινούργια χρονιά να βρει όλους τους παίχτες υγιείς αφού η ομάδα έχει ταλαιπωρηθεί με τραυματισμούς. Την επόμενη αγωνιστική για το Νότιο όμιλο της Β' Ε.ΣΚ.Α.ΒΔ.Ε. που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιανουαρίου 2016, αφού μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των γιορτινών ημερών, τα λιοντάρια θα αντιμετωπίσουν την Προοδευτική στο Αγρίνιο.

Το τελευταίο παιχνίδι για το 2015 ήταν ντέρμπυ, αφού οι δύο ομάδες δικαιολόγησαν πλήρως το γεγονός ότι συγκατοικούσαν στην πρώτη θέση, με γρήγορο ρυθμό, θεαματικές φάσεις και ανατροπές στο σκορ.

Ο αγώνας άργησε να ξεκινήσει σχεδόν 50 λεπτά αφού υπήρξε πρόβλημα με την προέλευση του δεύτερου διαιτητή. Έτσι οι δύο ομάδες είχαν συμπληρώσει 2 ώρες στο παρκέ μέχρι να ξεκινήσει ο αγώνας. Η κακοδαιμονία των τραυματισμών για τα λιοντάρια δυστυχώς έκανε την εμφάνισή της και στον σημερινό αγώνα με τον Γιώργο Βουκελάτο να εγκαταλείπει μόλις στο 5 λεπτό τον αγώνα με θλάση.

Το ημίχρονο βρήκε τις ομάδες με την ελάχιστη δυνατή διαφορά 35-34 αλλά στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο ο Παναιτωλικός μπόρεσε να εγκλωβίσει με την άμυνά τους παίχτες του Λέων, να κυριαρχήσει στο παρκέ και να γείρει την πλάστιγγα προς το μέρος του. Το τελικό σφύριγμα βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με 52-65.

Δεκάλεπτα: 20-22 , 15-12, 10-18, 7-13

ΛΕΩΝ (Μούτσιος Ηλίας): Γατσώρης, Βουκελάτος, Σαράντος, Δάλλας 2, Καραντινός 17, Σακκάς 6, Βραχάς 1, Σιμώνης, Ζαχαρίου, Κούσουλας 13, Λυμπεράτος 3, Δάλλας 8 (2)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Παπαθανασόπουλος Θ.): Μαυρομμάτης, Πάρδος 7, Μαυρουρύδης, Παπαθανασόπουλος 11, Μακρής, Τασιούλης Ι. 14 (1), Πιστιόλης, Τασιούλης Χ. 4, Καλιακμάνης, Σταθόπουλος 18 (3), Γκρίζης 9, Καραπάνος 2.

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr