Με το δεξί η νέα Χρονιά για τα Λιοντάρια

Με το δεξί ξεκίνησε την νέα χρονιά η ομάδα μας αφού στον πρώτο αγώνα για το 2016, ο Λέων πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο με αντίπαλο την Προοδευτική.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ρυθμό για τις δύο ομάδες και σε συνδυασμό με την εκατέρωθεν ευστοχία της πρώτης περιόδου το επιμέρους σκορ ήταν 15-20. Από το 3ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ και το διατήρησαν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Η μέγιστη διαφορά ανέβηκε στο +14 για το Λέων στα μέσα της τρίτης περιόδου, όμως η Προοδευτική αντέδρασε και με ένα σερί 9-0 ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Τα λιοντάρια δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και απάντησαν με 5 συνεχόμενους πόντους δημιουργώντας διαφορά ασφαλείας που τους χάρισε το ροζ φύλλο αγώνα με το τελικό σκορ 51-43.

Δεκάλεπτα: 15-20, 9-13, 11-9, 8-9

ΛΕΩΝ (Μούτσιος Ηλίας): Γατσόρης 2, Βλαχογιάννης, Δάλαρης 10, Λυμπεράτος, Σακκάς 4, Βραχάς 2, Κολοβάκης, Σιμώνης 3, Κούσουλας 20 (3), Ζαχαρίου 6, Σαράντος 4, Βορριάς

Προοδευτική (Ζαρκάδας Βασίλης): Αραχωβίτης 15 (2), Τουρλίδας 4, Έξαρχος, Γιαννοκώστας 4, Νικάκης, Ζαρκάδας 3 (1), Χαντζής, Κοπανος, Κατερινόπουλος 8, Ροκοπάνος 8 (1), Μπαλωμένος, Νικάκης

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr