Νίκη για τα Λιοντάρια στην Αμφιλοχία

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο ΛΕΩΝ, αφού η ομάδα του Ηλία Μούτσιου έκαμψε και την αντίσταση του Γ.Ο. Αμφιλοχίας στο σημερινό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Αμφιλοχίας.

Οι δύο ομάδες  ξεκίνησαν με όρεξη τον αγώνα, με τον γρήγορο ρυθμό να κυριαρχεί στο πρώτο δεκάλεπτο και σε συνδυασμό με τα καλά ποσοστά ευστοχίας οι δύο ομάδες πέτυχαν 43 πόντους (15-28). Ο Λέων στα πέντε πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου εγκλωβίστηκε από την άμυνα των γηπεδούχων πετυχαίνοντας μόνο ένα πόντο, με την Αμφιλοχία να μειώνει την διαφορά στο -5 (24-29) αλλά κάπου εκεί τα Λιοντάρια αφυπνίστηκαν και με επιμέρους σκορ 6-20 έφεραν την διαφορά στο +19 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής του Λέων Ηλίας Μούτσιος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλου τους παίχτες θέλοντας να κρατήσει την ομάδα σε εγρήγορση ενόψει των δύσκολων αγώνων των Play-Off. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε νικητές τα Λιοντάρια με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 56-78.

Για τον ΛΕΩΝ πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Σπύρος Δάλλας με 23 πόντους έχοντας τρία τρίποντα ενώ ο Βαγγέλης Κούσουλας πέτυχε 22 πόντους και ακολούθησε ο Λάμπρος Δάλαρης με 12. Για τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Μπουσμπουρέλης και Κοντοπάνος με 18 και 11 πόντους αντίστοιχα.

Την επόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο το ντέρμπυ κορυφής του ομίλου αφού Λέων και Παναιτωλικός που μοιράζονται την πρώτη θέση θα τεθούν αντιμέτωποι. Και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχής τους στα play-off ανόδου και το παιχνίδι θα αναδείξει τον άτυπο πρωταθλητή.

Δεκάλεπτα: 15-28, 15-21,12-20, 14-9

ΛΕΩΝ (Ηλίας Μούτσιος): Γατσώρης Α., Βλαχοχιάννης Κ. 1, Δάλαρης Λ. 12, Ζαχαρίου Α. 4(1), Σακκάς Σ. 9(1), Βραχάς Θ., Σιμώνης Π. 2, Σαράντος Γ. 5, Κούσουλας Β. 22(1), Δάλλας Σ. 23(3)

Γ.Ο. Αμφιλοχίας (Σταμούλης Σ.): Κατσούλας, Βοσνάκης, Κοντοπάνος 11(3), Μπότσαρης 6(1), Βλάχος 7 (1), Κοτσίνης 6, Μπουσμπουρέλης 18, Σοσώνης, Τηγάνης 8(2)

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr