Ήττα για τον Λέων στο ντέρμπι με τον Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι του 1ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας της ΕΣΚΑΒΔΕ, καθώς επιβλήθηκε στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου του Λέων Μεσολογγίου με 55 - 43.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Θανασή Παπαθανασόπουλου "κλείδωσε" την πρώτη θέση της βαθμολογίας αφήνοντας στη δεύτερη την ομάδα του Ηλία Μούτσιου. Βέβαια η άνοδος θα κριθεί στα play-off για τις δύο ομάδες του Νομού μας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παναιτωλικός πήρε μικρή διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και προηγήθηκαν λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, όμως με συνεχόμενους πόντους του Γκρίζη ο Παναιτωλικός πήγε στα αποδυτήρια με το +3.

Ο τραυματισμός του Γκρίζη δεν επηρέασε τον Παναιτωλικό που κατάφερε να διατηρήσει το μικρό προβάδισμα και στο τρίτο δεκάλεπτο. Με τη συμπλήρωση 30 λεπτών ο προπονητής του Παναιτωλικού Θανάσης Παπαθανασόπουλος αποβλήθηκε λόγω διαμαρτυρίας στο δεύτερο διαιτητή της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στα πρώτα λεπτά της τελευταίας περιόδου να ανοίξουν τη διαφορά στα επίπεδα των 10 πόντων και διατήρησαν μεχρι το φινάλε φτάνοντας στη νίκη.

Πρώτος σκόρερ για τον Παναιτωλικό ήταν ο Γιάννης Παπαθανασόπουλος με 18 και 10 είχε ο Γκρίζης. Ο Κούσουλας ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του και του αγώνα πετυχαίνοντας 23.

Δεκάλεπτα: 12 - 8, 23 - 20, 34 - 29, 55 - 43.

Διαιτητές: Σταθόπουλος - Γούργαρης.

Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Θανάσης Παπαθανασόπουλος): Σταθόπουλος Π. 4, Πάρδος, Μαυροφρύδης, Παπαθανασόπουλος Ι. 18(4), Μακρής 8(2), Τασιούλης Ι. 3(1), Πιστιόλης, Τασιούλης Χ. 2, Καλιακμάνης 4, Μαυρομάτης, Γκρίζης 10, Καραπάνος 6.

Α.Σ. ΛΕΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Ηλίας Μούτσιος): Γατσώρης, Βλαχογιάννης, Δάλαρης 4, Βορριάς 2, Σακκάς, Βραχάς, Σαράντος 9, Ζαχαρίου, Κούσουλας 23(2), Λυμπεράτος, Δάλλας 5.

Πηγή: www.olatagoal.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr