Ο Λέων ευχαριστεί την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η Διοίκηση του ΛΕΩΝ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την άψογη φιλοξενία της στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή. Οι μικροί αθλητές της ακαδημίας μας είχαν την τύχη και την ευκαιρία να αγωνιστούν με τα αντίστοιχα τμήματα της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, ενώ αμέσως μετά παρακολούθησαν ένα συναρπαστικό αγώνα, όπως εξελίχθηκε, μεταξύ του ΠΑΟ και του Κόροιβου Αμαλιάδος, βλέποντας από κοντά μεγάλα ονόματα του Ελληνικού μπάσκετ. Ταυτόχρονα είχαν την τύχη να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από μύθους του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού μπάσκετ όπως ο Αλβέρτης ο Διαμαντίδης κ.α.

Οι Διοικήσεις των δύο Συλλόγων συμφώνησαν σε αγαστή συνεχή συνεργασία με τελικό αποδέκτη το μικρό αθλητή, αφού είναι κοινή παραδοχή ότι το μέλλον των αθλητών χτίζεται σε στέρεες και υγιείς βάσεις, μόνο όταν βασίζεται στην παροχή υψηλών υπηρεσιών από τη μικρή ηλικία.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, τόσο τους προπονητές όσο και τα υπόλοιπα μέλη και φίλους της Διοίκησης του ΛΕΩΝ, που οργάνωσαν με παραδειγματικό τρόπο και εντέλει κατάφεραν να ικανοποιήσουν μικρούς και μεγάλους σε αυτό το πολύωρο γεγονός-ταξίδι, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη αποστολή και τη διοργάνωση φιλικών αγώνων.

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr