Ήττα του Λέων στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό

 

Ο Παναιτωλικός είναι η μοναδική ομάδα στα μπαράζ ανόδου της Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ που έκανε το "2 στα 2", καθώς επιβλήθηκε στο ΔΑΚ Αγρινίου του Λέων Μεσολογγίου με 53 - 41.

Έτσι η ομάδα του Θανάση Παπαθανασόπουλου βρίσκεται μόνη της στην κορυφή με 4 βαθμούς, ενώ ο Λέων χωρίς νίκη βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο πήγαινε πόντο - πόντο και με τη συμπλήρωση 10 λεπτών ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με 17 - 16. Το δεύτερο δεκάλεπτο όμως ήταν ιδανικό για τον Παναιτωλικό και καταστροφικό για τους φιλοξενούμενους. Το επιμέρους 15 - 0!!! έδωσε σαφές προβάδισμα νίκης στον Παναιτωλικό που προηγήθηκε στο ημίχρονο με 32 - 16.

Ο Λέων σκόραρε μετά από περίπου 14 λεπτά στο παιχνίδι και ο Παναιτωλικός διατήρησε τη διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι με δυνατή άμυνα, στα όρια του φάουλ σε κάποιες περιπτώσεις, μείωσαν στους 10 πόντους, όμως δεν κατάφεραν να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο και ο Παναιτωλικός πήρε το "ροζ φύλλο".

Δεκάλεπτα: 17 - 16, 15 - 0, 12 - 12, 9 - 13.

Διαιτητές: Ασημακάκη - Διαμαντής.

Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Θανάσης Παπαθανασόπουλος): Θεράπος, Πάρδος, Μαυροφρύδης, Παπαθανασόπουλος 19 (4), Μακρής, Τασιούλης Ι. 7 (2), Μαυρομάτης, Τασιούλης Χ. 4, Καλιακμάνης 2, Σταθόπουλος 14(3), Γερονίκος, Καραπάνος 7.

Α.Σ. ΛΕΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Ηλίας Μούτσιος): Γατσώρης, Σαράντος 6, Βλαχογιάννης, Δαλαρής 5, Βορριάς 2, Σακκάς 8, Βραχάς 2, Σιμώνης, Ζαχαρίου 2, Κούσουλας 12(2), Βασιλείου 4, Δάλλας.

Πηγή: www.olatagoal.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr