Αποχωρεί από το πρωτάθλημα ο Λέων.. έλυσε την συνεργασία με Μούτσιο

Αποχώρηση Αντρικού τμήματος από το νέο πρωτάθλημα και λύση συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας κ. Μούτσιο Ηλία.

Η Διοίκηση του Συλλόγου ανακοινώνει την αποχώρηση του αντρικού τμήματος μπάσκετ από το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ και τη λύση συνεργασίας της με τον προπονητή της κ. Μούτσιο Ηλία.

Οι αδιευκρίνιστες συνθήκες που επικρατούν στα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών, δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα στη διαχείριση και τον προγραμματισμό της ομάδας για τη νέα σεζόν, ενώ ακόμη και σήμερα κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα να απαντήσει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί/αγωνιζόταν η ομάδα. Κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε να γίνει ανεκτό και η Διοίκηση ομόφωνα αποφάσισε την αποχώρηση της ομάδας, ενώ παράλληλα έλυσε και την συνεργασία της με τον πολύπειρο προπονητή κ. Μούτσιο Ηλία.

Να ευχαριστήσουμε τον προπονητή κ. Μούτσιο Ηλία για την άψογη συνεργασία που είχαμε το προηγούμενο διάστημα, ευχόμενοι τα καλύτερα για το προπονητικό του μέλλον. Ήταν τιμή για το Σύλλογό μας που συνεργαστήκαμε και δουλέψαμε από κοινού, σε μία πολύ δύσκολη χρονιά, όπως τελικά αποδείχθηκε, και η λύση της συνεργασίας μας ήταν για όλους μας αφενός μονόδρομος αφετέρου λυπηρό γεγονός. Ευχόμαστε στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν με κατάλληλες συνθήκες για εκείνον αλλά και για τη Διοίκηση του Συλλόγου.

Φυσικά να ευχαριστήσουμε όλα εκείνα τα παιδιά που τίμησαν και συμμετείχαν στην φετινή ομάδα δίνοντας το 200% των δυνατοτήτων τους στο παρκέ, οι οποίοι πλέον είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν σε όποια ομάδα επιθυμούν να αγωνιστούν.

Να ευχαριστήσουμε και το φίλαθλο κοινό που μας στάθηκε σε όλους τους αγώνες μας, δίνοντας δυναμικό παρόν, και να τους ενημερώσουμε ότι ο Σύλλογός μας, κάνει πλέον αποκλειστική στροφή στις ακαδημίες και στα τμήματα υποδομών του, δεσμευόμενοι ότι θα εξασφαλιστούν και φέτος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, όλες οι απαραίτητες συνθήκες, έτσι ώστε η μεγαλύτερη ακαδημία σήμερα στην πόλη μας, να οδηγηθεί με ασφάλεια στην παραγωγή ταλέντων και μεγάλων αθλητών.

Εκ της Διοικήσεως