Δυναμικά και φέτος ο ΛΕΩΝ με τις ακαδημίες του

Η Διοίκηση του Συλλόγου αλλά και οι έξι ( 6 ) Καθηγητές Φυσικής Αγωγής - προπονητές που διαθέτει ο Σύλλογος, καλούν τα αγόρια και τα κορίτσια του Δημοτικού και του Γυμνασίου αντίστοιχα, να προσέλθουν να εγγραφούν στις αντίστοιχες ακαδημίες του αγαπημένου τους αθλήματος, αφού οι προπονήσεις ήδη ξεκίνησαν.

Και φέτος ο ΛΕΩΝ θα λειτουργήσει Ακαδημία Μπάσκετ και Στίβου, ενώ δύο ακόμη τμήματα μέσω ακαδημιών ενεργοποιούνται, το Βόλλευ και το Τένις. Ένα νέο εγχείρημα για το Σύλλογο αφού ομοφώνως η απόφαση και η βούληση όλων είναι, ο ΛΕΩΝ να εδραιωθεί και σε άλλα αθλήματα.

Σχετικά με το μπάσκετ, που ήδη οι προπονήσεις - εγγραφές ξεκίνησαν στην Παλαμαϊκή Σχολή και το Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου, δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά, αφού η μεγαλύτερη ακαδημία της πόλης υποδέχεται φέτος παλιούς αλλά και νέα μέλη που θέλουν να μυηθούν τα μυστικά του αθλήματος. Τους περιμένουν οι γνωστοί για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό τους καθηγητές κκ Ραυτόπουλος Μιχάλης, Καραβίας Μανώλης και Λιάπης Λάμπρος ενώ το αγωνιστικό τμήμα αγοριών και κοριτσιών προ-μίνι και μίνι, φέτος, αναλαμβάνει ο πολύπειρος καθηγητής-προπονητής κ. Τσακαλίδης Χαράλαμπος. Μάλιστα το επόμενο Σάββατο ξεκινούν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του προ-μίνι στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Οι Εγγραφές λαμβάνουν χώρα κάθε Σαββατοκύριακο 10:00 με 13:00 στην Παλαμαϊκή Σχολή.

Σχετικά με το Στίβο, θα πρέπει δημόσια να ευχαριστήσουμε την καθηγήτρια-προπονήτρια κα Σταθακοπούλου Μαρία για την δυνατή και άκρως επιτυχημένη περσινή χρονιά, αφού πάνω από 20 μικροί αθλητές αγκάλιασαν το νέο ξεκίνημα του Συλλόγου στο συγκεκριμένο άθλημα.

Αγαπητοί γονείς, πέρυσι η ακαδημία στίβου έθεσε τα πρώτα θεμέλια στην ανάπτυξη του Κλασσικού Αθλητισμού. Μέσα από μία ποικιλία παιχνιδιών και ασκήσεων τα παιδιά διδάχτηκαν τη βασική τεχνική των αγωνισμάτων, μυήθηκαν στο συναρπαστικό κόσμο του Στίβου και γνώρισαν τα μυστικά του. Μέσα σε  ένα κλίμα προσανατολισμένο στη μάθηση και όχι στη σύγκριση επιδόσεων δημιουργήσαμε ένα πνεύμα συνεργασίας, φιλίας, ομαδικότητας και προσωπικής βελτίωσης.  Οι μικροί μας αθλητές δοκίμασαν τα όρια τους, έσπασαν τα ατομικά τους ρεκόρ, συμμετείχαν σε αγώνες ευγενούς ανταγωνισμού, βίωσαν στιγμές χαράς και επιτυχίας, δυνάμωσαν την προσωπικότητά τους.  Ήταν μια εμπειρία που επέδρασε θετικά στο σώμα, στην ψυχή και στο πνεύμα.

Η ακαδημία μας συνεχίζει τη λειτουργία των 2 τμημάτων της με αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5-12 ετών και δημιουργεί επίσης ένα νέο τμήμα (3ο) για αγόρια και κορίτσια Γυμνασίου.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν στις 17 – 18/09 και 24-25/09 στην Παλαμαϊκή Σχολή (1ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου), τις ώρες 10πμ-1μμ, ενώ η έναρξη των προπονήσεων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016.

Αγαπητοί γονείς η Διοίκηση του Α.Σ. ΛΕΩΝ αισθάνεται την ανάγκη να σας ευχαριστήσει Δημόσια για την εμπιστοσύνη που δείχνετε κάθε χρόνο στο Σύλλογό μας, ενώ σας διαβεβαιώνει ότι θα ενεργήσει με γνώμονα το καλό των μικρών της αθλητών, τη συνεχή εκπαίδευση και την συστηματική ενασχόληση με το αγαπημένο τους άθλημα. Τα ταξίδια και η ανταλλαγή εμπειριών με μεγάλα αθλητικά Σωματεία της Χώρας όπως του Ολυμπιακού πριν δύο χρόνια και του Παναθηναϊκού πέρυσι θα συνεχιστούν, ενώ οι συγκεντρώσεις – ενημερώσεις των γονέων θα ενεργοποιηθούν και θα πραγματοποιούνται συστηματικά. Ο ΛΕΩΝ είναι μία μεγάλη οικογένεια στην οποία γονείς και παιδιά έχουν πρωταρχικό ρόλο και σημασία. 

Τέλος για το νέο εγχείρημα του Συλλόγου, που αφορά την ενεργοποίηση των τμημάτων Βόλλευ και Τένις αντίστοιχα, η Διοίκηση φρόντισε να συμφωνήσει με δύο καταξιωμένους προπονητές την κα Σαχπαντζίδη Ζωή ( Τμήμα Βόλλευ ) και τον κ. Στάθη Βασίλη ( Τμήμα τένις ), με τους οποίους προσδοκά να δώσει επιπλέον αθλητικά ερεθίσματα σε δημοφιλή αθλήματα που δυστυχώς για την πόλη μας έχουν απαξιωθεί. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε κάθε Σαββατοκύριακο στην Παλαμαϊκή Σχολή όπου Διοίκηση και Προπονητές σας περιμένουν.

Ενόψει και έναρξης της σχολικής χρονιάς να ευχηθούμε υγεία, δημιουργική σχολική χρονιά και πολλές αθλητικές επιτυχίες για τα παιδιά μας.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr