Εντυπωσιακοί οι μικροί του Λέων στην έναρξη του πρωταθλήματος

Ξεκίνημα χθες Κυριακή για το αγωνιστικό τμήμα του ΛΕΩΝ προ ΜΙΝΙ 2004 στο ΔΑΚ Μεσολογγίου όπου οι γηπεδούχοι υποδέχτηκαν την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Ναυπάκτου. Είναι σπουδαίο και συνάμα ελπιδοφόρο, για τους Διοικούντες, τους γονείς και κυρίως τα παιδιά, να διαπιστώνεις ιδίοις όμμασι τη σπίθα στα μάτια του μικρού αθλητή για το αγαπημένο του άθλημα. Το πάθος και τη δύναμη ψυχής ακόμη και από εκείνα τα παιδιά που είναι πολύ μικρότερα ηλικιακά από τους βασικούς πρωταγωνιστές αλλά που εμείς στο ΛΕΩΝ τους δίνουμε την ευκαιρία να αγωνιστούν.

Σε αυτό το τελευταίο πρέπει να επιμείνουμε. Για εμάς στον ΛΕΩΝ η νίκη δεν είναι μονόδρομος. Αξία κατά τη γνώμη μας σε αυτή την ηλικία έχει η συμμετοχή, η εξάσκηση, η αθλητική εκπαίδευση από ειδικούς, το ήθος αλλά και η συνέπεια, στοιχεία που αποτελούν το φάρο στην αθλητική πορεία του συνόλου αλλά και του καθενός αθλητή ξεχωριστά. Η ανάγνωση της ήττας και η διόρθωση των λαθών που οδήγησαν σε αυτή έχει σπουδαιότερη αξία από τη νίκη.

Είναι αλήθεια ότι ένα νέο σωματείο όπως ο ΛΕΩΝ, θέλει χρόνο ώστε να μπορέσει να αναδείξει τα βλαστάρια του, τους καρπούς των κόπων, των καθηγητών και των αθλητών του. Οι προπονητές μας, εκπαιδεύουν τους αθλητές μας για την σημασία και το στόχο της νίκης ταυτόχρονα με την αξία της ήττας. Επιστέγασμα όλων των παραπάνω είναι η ταυτότητα του Συλλόγου μας που φέρνει το αποτύπωμα του » ευ αγωνίζεσθαι «.

Η Διοίκηση του ΛΕΩΝ γνωρίζει , μαθαίνει συνεχώς. Με υπομονή και όραμα, στέκεται δίπλα σε όλο αυτό το οικοδόμημα που έχει στηθεί τέσσερα χρόνια τώρα. Αφουγκράζεται τις ανάγκες των μικρών αθλητών αλλά και τις προσδοκίες των προπονητών και των γονέων αντίστοιχα. Γνωρίζει ότι έρχονται μεγάλες στιγμές για το Σύλλογο και το συγκεκριμένο άθλημα που πρεσβεύει, γιατί έχουν μπει γερές βάσεις.

Καλούμε όλους τους γονείς να συνεχίσουν να στηρίζουν το Σύλλογό μας όπως εξάλλου έκαναν τα προηγούμενα χρόνια, αφού εκείνοι τον έκαναν από αφανή, ηγέτιδα δύναμη στις ακαδημίες της πόλης μας. Εμείς προσφέρουμε ότι καλύτερο διαθέτει η πόλη μας σε προπονητικό ανθρώπινο δυναμικό, σε καιρούς πολύ δύσκολους, γεγονός που μας κατατάσσει ως το μοναδικό Σύλλογο στο Νομό με έξι ( 6 ) καθηγητές φυσικής αγωγής ανάλογης ειδίκευσης. Η επένδυση του Συλλόγου μας είναι στα δικά σας παιδιά. Να είστε σίγουροι ότι η ανάδειξη των ταλέντων σε ατομικό αλλά και οι επιτυχίες σε συλλογικό επίπεδο, είναι προ των πυλών της καταξίωσης και της καθιέρωσης του Α.Σ. ΛΕΩΝ σε μια μεγάλη μήτρα εκκόλαψης αθλητικών προσωπικοτήτων που θα μας κάνουν όλους περήφανους.

Συγχαρητήρια και για τις δυο ομάδες, ευχόμενοι ολόψυχα την εκπλήρωση των προσδοκιών όλων των σωματείων στα φετινά πρωταθλήματα.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr