Δρομείς Μεσολογγίου και ΝΟΜ συγχαίρει ο ΛΕΩΝ

 

Δελτίο τύπου

Ο Σύλλογός μας συγχαίρει τους δρομείς Μεσολογγίου για την εξωστρεφή και άρτια διοργάνωση του 1ου Ημιμαραθώνιου Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή με τεράστια ομολογουμένως επιτυχία.

Ταυτόχρονα εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια για τις επιτυχίες των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου κατά τη συμμετοχή τους στους αγώνες Kayak που πραγματοποιήθηκαν στον Πόρο και έφεραν πολλά μετάλλια για την πόλη μας.

Δύο σπουδαία αθλητικά γεγονότα με πολλές διακρίσεις στέλνουν το μήνυμα ότι ο αθλητισμός στην πόλη μας μπορεί να έχει εξωστρεφή χαρακτήρα αλλά και λαμπρό μέλλον. Είναι πλέον υποχρέωση τόσο της δημοτικής αρχής όσο και του κεντρικού Κράτους η πρωτεύουσα του Νομού, να αποκτήσει στοιχειώδεις αθλητικές υποδομές που θα καταστήσουν το Μεσολόγγι μήτρα εκκόλαψης μικρών και μεγάλων αθλητών, με στόχο τη διάκριση και τη διαφήμιση της πόλης μας.

Όλοι οι Αθλητικοί Σύλλογοι αγωνιζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr